Bouwbeurs Utrecht 2025

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem contact met ons op:

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De Bouwbeurs in Utrecht, Cialona Expo Standbouw

In 2025 vindt de Bouwbeurs weer plaats in Utrecht. Mocht u nog een stand voor de Bouwbeurs Utrecht zoeken, dan bent u bij Cialona Expo aan het juiste adres. U heeft nog ruimschoots de tijd om een beursstand te laten ontwerpen die geheel aan uw wensen voldoet. Laat u inspireren door onze adviseurs en designers voor een beursstand die voldoet voor een beurs als deze, waar ruim 70.000 bezoekers en 500 exposanten aanwezig zijn.

De uitstraling van uw stand is zeer belangrijk om deze aantrekkelijk te maken voor uw potentiële klanten of uw reeds bestaande klanten. Uw producten moeten goed tot zijn recht komen door de juiste verlichting en indeling. De Bouwbeurs biedt u de ideale gelegenheid om te kunnen netwerken en relaties op te bouwen met bezoekers. Om zoveel mogelijk bezoekers te bereiken is het belangrijk dat uw stand opvalt tussen al die andere stands. Laat ons nou net dé partij zijn als het gaat om creativiteit en service!

Wij hebben alles in-house, wat betekend dat wij de enige partij zijn waarmee u van doen heeft. Het gehele proces nemen wij op ons, het is zelfs mogelijk om uw stand na de beurs bij ons op te slaan voor een eventueel volgend event.

Bovendien kunt u 24/7 de voortgang van uw project checken in ons Client Portal, een online portal waar alles verzameld staat over uw project. U kunt hierin afspraken, visuals en contactgegevens makkelijk in terugvinden.

econox_vsk_beursstand_inrichten

Duurzaam bouwen van een Beursstand

Duurzaam bouwen van een unieke beursstand voor Bouwbeurs 2025 kunt u het best bij Cialona Expo. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid naar de wereld en de toekomst, om onze omgeving duurzamer te maken. Overal groeit draagvlak voor het toepassen van milieuvriendelijke technieken en gerecyclede materialen.

Wij doen ons best om voorop te lopen op het gebied van duurzame toepassingen in de standbouw. Het is voor Cialona Expo belangrijk om materialen te hergebruiken en om zo min mogelijk materiaal te verspillen tijdens het maakproces. Ons machinepark is hier ook volledig op ingesteld, zo weinig mogelijk verspilling en van overblijfselen nog iets proberen te maken.

Hierdoor kunnen wij u als organisatie de mogelijkheid bieden om ook echt werk te maken van duurzamere voornemens betreft uw beursdeelname aan Bouwbeurs 2025.

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Full Service Standbouw voor Bouwbeurs 2025

Wij gaan voor uiterste creativiteit en full service en nemen alles uit handen om te zorgen voor die perfecte experience. Van designers tot projectmanagers en uitvoerders, hebben wij alles letterlijk in huis en hoeft u enkel contact met ons te hebben. We vinden het belangrijk om voor u het perfecte visitekaartje te creëren, waardoor uw stand het gesprek van de beurs wordt!

Na de briefings en een passend design, zal een van onze projectmanagers uw vaste contact worden binnen het project. Hij of zij zorgt ervoor dat de weg naar de beursdeelname soepel verloopt. Om deze samenwerking tussen ons te ondersteunen, hebben wij het Cialona Client Portal.

Binnen dit Portal kunt u 24/7 de voortgang van uw project volgen, documenten up- en downloaden en stappen accorderen. Wij houden van een transparante samenwerking, u toch ook?

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Wat klanten over ons zeggen

Mattel Europa BV

“De communicatie met Cialona Expo is prettig, duidelijk, snel en helder.” – Wendy

Dorel Juvenile Group

“Cialona daagt ons al sinds 2001 uit met creatieve ideeën en oplossingen.” – Guido

Bridgestone Nederland B.V.

“Voor ons dient een standbouwer accuraat, snel en flexibel te zijn. Cialona is dit.”