Gamma op vt wonen&design beurs

Gamma, de bouwmarkt en doe-het-zelf winkel, waar ieder van ons wel eens binnen is gewandeld. Het assortiment van Gamma omvat producten en materialen voor vrijwel elke denkbare klus in en rondom het huis. Of je nu aan de slag wil met een nieuw tuinhuis, je een vloer gaat leggen of een muur gaat schilderen, je bent hier aan het juiste adres.

De vt wonen&design beurs

De vt wonen&design beurs is een van de meest populaire woonbeurzen van Nederland. Het heeft natuurlijk alles te maken met het bekende woonmagazine en tv programma’s ‘vt wonen’. Het draait hier om interieurdesign, woninginrichting, lifestyle en alles daartussenin. Het biedt de bezoekers inspiratie, trends en ideeën op het gebied van wonen, decoreren en doe-het-zelf.

Onder de exposanten bevinden zich interieurontwerpers, meubelbedrijven, leveranciers van verlichting, badkamer en keuken fabrikanten, maar ook bouwmarkten zoals Gamma zijn hier in grote volumes aanwezig. Wij hebben de beursstand van Gamma ontworpen en gerealiseerd. Maar die niet alleen! Namelijk ook de stand van Ring. Beide stands zijn in samenwerking gedaan met Hamilton Bright. 

Beursstand met duidelijk thema

Op de vt wonen&design beurs stond de beursstand van Gamma in het teken van verf. Zij willen hun klanten wegwijs maken in het gemakkelijk kiezen van de juiste kleur voor hun klus. In de beursstand draait dan ook alles om de producten en diensten rondom verf. Zo is er een mengstation, zijn er talloze verftesters en ook kleurscanners aanwezig.

De kleurscanners maken het stand bezoekers mogelijk om hun favoriete, persoonlijke kleur te scannen. Vervolgens kon je deze persoonlijke kleur bij de Gamma Barista, ofwel het mengstation, om laten zetten naar jouw verftester.

Sociale media Gamma #ikkanhet

Het is geen nieuwtje dat social media ook in beurzenwereld een steeds belangrijker onderdeel wordt. En zeker op consumentenbeurzen zoals de vt wonen&design beurs, is het hebben van een mooie, opvallende beursstand van groot belang. Nu was de beursstand van Gamma, vonden wij ;), al erg mooi en fotowaardig van zichzelf, maar toch hebben we er extra items in verwerkt waar mensen mee op de foto konden.

Zo is er een enorme verftester op de wand gemonteerd, met een lik gele verf, waar beursbezoekers mee op de foto kunnen. Het lijkt dan net of je met een grote verftester een wand aan het verven bent.

Op de hoek van de beursstand loopt er een baan roze verf over de wand, met een pot verf erboven, waardoor het lijkt dat de verf hieruit loopt. En op de grond is er nog een klodder verf die omhoog klutst. Leuk voor Instagram!

 

Wilt u meer weten over onze werkwijze en hoe Cialona Expo u kan helpen om een onvergetelijke indruk op de beurs achter te laten? Neem vandaag nog contact met ons op.

Contact ons voor alle mogelijkheden