Standbouw Helmond

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem vrijblijvend contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Standbouw Helmond

Neemt u binnenkort deel aan een beurs? Cialona Expo Standbouw Helmond is gespecialiseerd in unieke beursbelevingen en standbouw.

Dankzij tientallen jaren ervaring weten wij als geen ander wat er komt kijken bij een beursdeelname en het ontwikkelen van een beursstand. Wij werken met een professioneel team dat precies weet hoe bezoekers zich op een beurs bewegen en wat hen doet besluiten uw beursstand te bezoeken. Zo zorgen wij ervoor dat u het optimale uit uw beursdeelname haalt. 

Wij komen graag bij u langs om uw plannen voor aankomende periode te bespreken, zodat we hier het beste uit kunnen halen. 

24/7 inzicht in de standbouw voortgang

Wij nemen het gehele proces voor u uit handen, en houden de communicatielijntjes kort. We vinden het belangrijk om u zo veel mogelijk te kunnen ontzorgen in het proces naar uw beursdeelname. Wij zijn thuis in het ontwikkelen van beursstands en weten als geen ander hoe u kunt opvallen op de beursvloer. 

Bij Cialona Expo Standbouw Helmond heeft u 24/7 inzicht in de voortgang van uw standbouw project. Wij hebben een eigen Client Portal, waarin dit mogelijk is. Maar buiten dat, kunt u er ook documenten in accorderen, bestanden up- en downloaden en nog veel meer. Het is een multifunctioneel portaal, wat zorgt voor een transparante communicatie en soepele samenwerking tussen ons. 

Cialona Expo standbouw Helmond voor uw perfecte beursbeleving

We beslissen samen met onze klanten welke doelstellingen we nastreven, het zogenaamde doel van de beursdeelname. Vervolgens maken we een passend standdesign welke is afgestemd is op de identiteit van uw organisatie. Zoals we hebben gedaan bij de beursstand hiernaast van Advantech

De perfecte beursbeleving is voor elke organisatie en elke beursdeelname anders. Uw doelgroep bepaald hierin welke stands interessant genoeg zijn om te bezoeken. 

Wij zijn hierin volledig thuis en zorgen graag voor die perfecte beursbeleving, waardoor uw doelgroep u niet voorbij zal lopen. 

 

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Een beursstand voor een groot bereik

Een beursdeelname is een effectief middel om uw bedrijf te presenteren bij een groot, live publiek. 

Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf de aandacht trekt met een unieke beursstand en nemen het proces hieromheen volledig uit handen. 

Van compleet 3D design tot productie, montage op locatie en opslag achteraf. 

Mocht u binnenkort dus van plan zijn om met een stand deel te nemen aan een beurs neem dan gerust met ons op voor een vrijblijvende offerte.

 

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Klantervaringen