Standbouw ontwerp

Standbouw ontwerp, laat het over aan Cialona Expo

Standbouw ontwerp. Een standbouw ontwerp, voor een unieke beursstand, dat kunt u beter overlaten aan een van Cialona’s ervaren standontwerpers. Cialona Expo is een full service standbouwer, wat betekend dat wij alles rondom uw beursdeelname uit handen nemen. Van begin tot eind nemen wij het project op ons, waarvan een van de eerste stappen na de briefing is het ontwerpproces

Als professionele standbouw organisatie, hebben wij alle nodige expertise letterlijk onder een dak. Waaronder een team met stand designers. Zij zijn bekend met alle mogelijkheden, trends en branding rondom beursstands. Hoe ga je opvallen in een bepaalde beurshal, binnen die doelgroep, gezien ook de looproute? Onze ontwerpers houden met alles rekening. 

Modulair stand ontwerp

Het kan zo zijn dat u als organisatie meerdere beurzen per jaar wilt bezoeken en niet elke keer een compleet nieuwe stand nodig heeft. Dat begrijpen wij. Dat is ook de reden waarom onze stand designers uw stand inrichting zo ontwerpen, dat deze ook in een andere opstelling geplaatst kan worden. Op een lokale beurs heeft u bijvoorbeeld een stand van twintig vierkante meter, en op een grote internationale beurs heeft u een standplaats van 80 vierkante meter, een modulaire beursstand.  

Dit vereist van ons een modulaire standbouw ontwerp. Maatwerk onderdelen, speciaal voor uw organisatie geproduceerd, nemen we mee van beurs tot beurs. Op deze manier herkennen ook vaste partijen uw beursstand en daarmee uw organisatie. Heeft u interesse in een stand voorstel, welke u voor meerdere beurzen kunt gaan gebruiken? Neem dan contact met ons op, wij komen graag kennismaken en met u meedenken over een passende invulling van uw volgende beursdeelname. 

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Eye catcher in beursstand ontwerp

Een doordacht standbouw ontwerp is van grote waarde voor het succes van de beursdeelname. Het vormt de basis waarop alle aspecten van de stand worden gebouwd en draagt bij aan de effectiviteit van de presentatie. Een goed standbouw ontwerp houdt rekening met verschillende belangrijke factoren, waaronder: het overbrengen van de kernboodschap, een aantrekkelijk uiterlijk en een eye catcher. 

De eyecatcher, trekt, zoals de naam al doet vermoeden de aandacht van beursbezoekers. Om te zorgen dat voorbijgangers een bezoek brengen aan de beursstand, zoeken wij mee naar die activatie. Of het nu een eye catcher is, een bijzonder item in de stand of een interactief middel, de mogelijkheden zijn oneindig! 

Als u de beursstands in ons portfolio bekijkt, ziet u dat er bij elke stand wel een item is wat opvalt. Is het de kleur, een speciaal item wat opvalt of iets anders wat de aandacht trekt. Er is áltijd iets wat ervoor gaat zorgen dat uw doelgroep uw beursstand niet voorbij loopt. 

 

Meedenken over standbouw ontwerp

Onze samenwerking begint uiteraard met een kennismaking, welke vervolgt wordt door een briefing met alle wensen en eisen rondom de aankomende beursdeelname. De briefing kan heel beknopt zijn, maar kan ook gedetailleerder zijn over bijvoorbeeld de inrichting. Misschien heeft u al een moodboard met stands die u aanspreken of ideeën over de inrichting van de stand om uw doelen te kunnen bereiken. Wij denken graag met u mee! 

Als standbouwer focussen wij ons op de uitstraling van de stand. Maar dat niet alleen! We denken ook graag mee met hoe een succesvolle beursdeelname kunt realiseren. We hebben het over uw doelen en doelgroep, u staan tenslotte niet voor niks op de beurs. U heeft een doel wat u wilt bereiken. Ons team gaat aan de slag om een fantastisch concept te bedenken, wat past bij de organisatie en uitgangspunten. Zo halen we samen het beste uit uw bedrijf en het beste uit de beursdeelname!

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Samenwerkingen om trots op te zijn