Modulaire standbouw

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem contact met ons op:

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat is modulaire standbouw?

Modulaire standbouw is een manier van werken waarbij de stand wordt opgebouwd uit verschillende herbruikbare en flexibele elementen. Hierbij is van tevoren besloten om aan meerdere beurzen deel te nemen met bepaalde vaste onderdelen uit de hoofdstand. Deze flexibele elementen waaruit de stand bestaat, kunnen eenvoudig worden aangepast, hergebruikt of in andere samenstellingen worden ingezet. 

Op deze manier is de klant per beursdeelname flexibel wat betreft de samenstellingen en wordt toch telkens de brand identity goed behouden, omdat de uitstraling van de stand uniform blijft. Ook kunnen verschillende modulaire onderdelen per beurs worden geoptimaliseerd, zodat de stand telkens wordt ingericht om de maximale impact te maken op de doelgroep en specifieke beursdoelstellingen te behalen. Geen beursdeelname is namelijk hetzelfde. 

Uniforme uitstraling op elke beurs

In de dynamische wereld van beurzen en evenementen is het essentieel om op te vallen en een blijvende indruk achter te laten bij bezoekers. Modulaire standbouw biedt een innovatieve en veelzijdige aanpak om telkens weer impact te maken op de doelgroep. 

De benadering van de beursstand verschilt per soort beurs en bedrijfstak. Een beursstand voor een zakelijke doelgroep vraagt bijvoorbeeld om een andere stand samenstelling dan een beursstand voor consumenten. Maar ook als uw organisatie meerdere bedrijfstakken omvat, ligt de focus per bedrijfstak anders. 

Het inzetten van een modulaire stand zorgt voor het optimaal gebruik maken van de beschikbare elementen om impact te maken op elke beurs waaraan uw organisatie deelneemt. 

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Modulaire standbouw, een waardevolle investering

Modulaire standbouw biedt bedrijven een flexibele, kostenefficiënte en duurzamere oplossing voor beursdeelnames.

De mogelijkheid om de stand keer op keer aan te passen aan verschillende afmetingen, gecombineerd met de creatieve mogelijkheden, maakt modulaire standbouw een waardevolle investering voor organisaties die op meerdere beurzen impact willen maken.

Wij, als full service standbouworganisatie maken regelmatig gebruik van modulaire standbouw. Na de demontage slaan wij uw stand bij ons op, waardoor we onderdelen op een later moment gemakkelijk kunnen hergebruiken mocht dit gewenst zijn. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Contact ons!  

 

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Samenwerkingen om trots op te zijn