Typen stands, welke typen stands zijn er?

Het kiezen van een standtype

Er zijn een aantal verschillende soorten beursstands, zo heeft u de keuze uit een kopstand, tussenstand, eilandstand en de hoekstand. Beursstands zijn er dus in allerlei vormen en maten, elk met hun eigen unieke eigenschappen en voordelen. Het gaat erom welke op dit moment het best bij uw organisatie en specifieke beursdeelname past. 

De meest voorkomende soorten stands zijn: kopstand, eilandstand, tussenstand en hoekstand. Om een weloverwogen keuze te kunnen maken bij het selecteren van een standtype, is het van belang een aantal zaken voorafgaand duidelijk te hebben. Zo is het goed om te weten: wat het doel is voor de deelname aan de beurs, de gewenste uitstaling, het beschikbare budget, het gewenste oppervlak en de aanwezige faciliteiten. Al deze factoren komen samen bij de keuze voor een standtype. 

Typen stands

Kopstand

Een kopstand is een type beursstand waarbij drie zijdes open zijn, aangrenzend aan een gangpad en aan de kop van een rij. De kopstand is vaak een behoorlijk prominente locatie op een beursvloer, waar veel beursbezoekers langs komen.

Eilandstand

Eilandstands zijn vaak de grotere stands op de beurs. Het is een type stand waarbij alle vier de zijden open zijn, dit stand type staat letterlijk als een eiland op de beursvloer.

Tussenstand

Een tussenstand of rijstand, staat tussen andere beursstands in en is aan een zijde open. Deze zijde grenst aan het gangpad. Vaak zijn ze kleiner in oppervlak, maar daardoor niet minder interessant. 

Hoekstand

De laatste veelvoorkomende optie is de hoekstand, een populaire keuze. Omdat deze zich op een hoek bevindt, zijn er twee dichte en twee open zijdes en kan ook deze stand vanuit meerdere zijden worden benaderd.

Opslaan & Hergebruiken

Alles Inhouse

Client Portal

3D Design

De perfecte maatwerk beursstand

Starters, of kleinere organisaties, kiezen vaak voor standaard systeembouw voor hun beursdeelname. Maar om écht indruk te kunnen maken op de beursvloer, is een maatwerk beursstand de oplossing.

Een maatwerk beursstand is een stand die volledig is afgestemd op uw wensen en doelen. Hierdoor kunt u zich onderscheiden van concurrenten, een unieke merkbeleving creëren en uw stand bezoekers onderdompelen in uw organisatie. Zo kunt u een blijvende indruk achterlaten bij uw doelgroep. Een eerste indruk maakt u immers maar één keer.

Cialona Expo helpt graag met het creëren en realiseren van de perfecte beursstand. Hierbij maakt het niet uit voor welk van de typen stands u kiest, of het nu een kopstand, eilandstand, tussenstand of hoekstand is. 

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of stuur ons een bericht