Full service standbouw

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem vrijblijvend contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Experts in full service standbouw dankzij 50 jaar ervaring

Full service standbouw. Bent u op zoek naar een full service standbouw bedrijf die weet hoe u aandacht kunt trekken naar uw beursstand? Cialona Expo beschikt over professionele standbouwers die aandacht en zorg schenken aan standontwerp en standinrichting. Met 40 jaar ervaring zorgen wij voor kwaliteit en professionaliteit. Wij geloven in volledige ontzorging en flexibele dienstverlening bij uw stand design en realisatie. Dit doen we binnen beurslocaties over de hele wereld maar ook veel dichterb ij huis, denk aan beurslocaties als: Jaarbeurs Utrecht, Rai Amsterdam, Brabanthallen Den Bosch, Messe Frankfurt, Dusseldorf of Keulen

Neem contact met ons op als u op zoek bent naar een full service standbouw bedrijf. Wij staan voor u klaar!

Uw beursstand als eyecatcher

Op een beurs maakt u gebruik van directe communicatie met uw klant. U presenteert uw product, dienst of organisatie en daarbij is het natuurlijk van belang om er op de beurs er als beste uit te komen. Een eerste indruk maak je maar één keer! 

Cialona Expo kan uw beursstand ontwerpen en uw verwachtingen waarmaken. Sterker nog, ons streven is om deze te overtreffen! Cialona Expo zorgt met uw standinrichting ervoor dat u tussen alle andere exposanten een blijvende indruk achterlaat bij potentiële klanten.

Full service standbouwer van begin tot eind

Cialona Expo biedt full service standbouw en dat betekent dat wij u alle aspecten omtrent standontwerp, standbouw en standinrichting uit handen nemen. Wij zorgen ervoor dat alle aspecten van uw organisatie zichtbaar zijn in de stand. 

Daarom werken wij vanuit drie principes: ‘Meedenken met de opdrachtgever, ideeën uitvoeren of overtreffen en pas tevreden zijn wanneer de opdrachtgever dat ook is. 

U krijgt vanuit ons een projectmanager toegewezen, hij of zij is verantwoordelijk voor het gehele project en hierin ook uw vaste aanspreekpunt. Om deze samenwerking te versterken, hebben wij een eigen Client Portal waar u toegang tot krijgt. Hierbinnen kunt u 24/7 de voortgang van uw standbouwproject inzien. 

Wij houden namelijk van een transparante communicatie, u toch ook? 

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Cialona Expo: meer dan fysieke standbouw alleen

Bij Cialona Expo besteden wij ook aandacht aan de invulling van de stand, om uw producten of diensten goed naar voren te laten komen. 

Naast standbouw denken wij dus tevens mee over alle andere aspecten, nodig voor een succesvolle beursdeelname. Bijvoorbeeld het behalen van de duurzaamheidsdoelen of een extra belevingselement en interactiviteit in de stand. 

We verdiepen ons in de activiteiten van uw bedrijf om deze vervolgens op professionele wijze in uw doelstellingen te verwerken. 

Voor een vrijblijvende offerte, neem contact met ons op voor een partner in full service standbouw.

 

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Samenwerkingen om trots op te zijn