Full service standbouw

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem vrijblijvend contact op

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Experts in full service standbouw dankzij 50 jaar ervaring

Bent u op zoek naar een full service standbouw bedrijf die weet hoe u aandacht kunt trekken naar uw beursstand? Cialona Expo beschikt over professionele standbouwers die aandacht en zorg schenken aan standontwerp en standinrichting. Met 40 jaar ervaring zorgen wij voor kwaliteit en professionaliteit. Wij geloven in ondersteuning en flexibele dienstverlening bij uw stand design. Bel ons als u op zoek bent naar een full service standbouw bedrijf.

Uw beursstand als eyecatcher

Op een beurs maakt u gebruik van directe communicatie met uw klant. U presenteert uw product, dienst of organisatie en daarbij is het natuurlijk van belang om er op de beurs er als beste uit te komen. Cialona Expo kan uw beursstand ontwerpen om te voldoen aan uw wensen. Sterker nog, ons streven is om deze te overtreffen! Cialona Expo zorgt met uw standinrichting ervoor dat u tussen alle andere exposanten een blijvende indruk achterlaat bij potentiële klanten.

 

Huisstijl en identiteit van organisatie verwerkt in de beursstand

Cialona Expo is een full service standbouwer en dat betekent dat wij u alle aspecten omtrent standontwerp, standbouw en standinrichting uit handen nemen. Desalniettemin zijn we ons bewust dat het gaat om de identiteit van uw bedrijf of organisatie.

 Daarom werken wij vanuit drie principes: ‘Meedenken met de opdrachtgever, ideeën uitvoeren of overtreffen en pas tevreden zijn wanneer de opdrachtgever dat ook is. Alle mogelijke vormen van inspiratie zijn welkom en zullen op professionele wijze van advies worden voorzien. 

Op deze manier zorgt Cialona Expo dat uw stijl en karakter professioneel verwerkt worden in het design van uw stand met de uitstraling en identiteit van uw organisatie.

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Cialona Expo: meer dan fysieke standbouw alleen

Bij Cialona Expo besteden wij ook aandacht aan het innerlijk van uw bedrijf. Naast standbouw denken wij tevens mee over alle andere aspecten, nodig voor een succesvolle beursdeelname. 

We verdiepen ons in de activiteiten van uw bedrijf om deze vervolgens op professionele wijze in uw doelstellingen te verwerken. Onze ervaring is dat deze werkwijze een extra dimensie geeft aan een professionele en positieve presentatie van uw beursstand. 

Voor een vrijblijvende offerte, neem contact met ons op.

 

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Wat klanten over ons zeggen

Mattel Europa BV

“De communicatie met Cialona Expo is prettig, duidelijk, snel en helder.” – Wendy

Dorel Juvenile Group

“Cialona daagt ons al sinds 2001 uit met creatieve ideeën en oplossingen.” – Guido

Bridgestone Nederland B.V.

“Voor ons dient een standbouwer accuraat, snel en flexibel te zijn. Cialona is dit.”

Meer weten over onze full service standbouw?

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.