Beursstand Ontwerpen

Beursstand ontwerpen, laat het over aan Cialona Expo

Beursstand ontwerpen, dat kunt u beter overlaten aan een van onze ervaren stand designers. Cialona Expo is een full service standbouwer, wat betekend dat wij alles rondom uw beursdeelname voor u uit handen nemen. Van begin tot eind zijn wij betrokken en zorgen wij ervoor dat het project op rolletjes loopt, zodat u zich enkel met de invulling op de dagen zelf bezig hoeft te houden. 

Als professionele standbouw organisatie, hebben wij alle nodige expertise letterlijk onder een dak. Waaronder een team met stand designers. Zij zijn bekend met alle mogelijkheden, trends en branding rondom beursstands. Hoe ga je opvallen in een bepaalde beurshal, binnen die doelgroep, gezien ook de looproute? Onze ontwerpers houden met alles rekening. 

Modulair stand ontwerp

Het kan zo zijn dat u als organisatie meerdere beurzen per jaar wilt bezoeken en niet elke keer een compleet nieuwe stand nodig heeft. Dat begrijpen wij. Dat is ook de reden waarom onze stand designers uw stand inrichting zo ontwerpen, dat deze ook in een andere opstelling geplaatst kan worden. Op een lokale beurs heeft u bijvoorbeeld een stand van twintig vierkante meter, en op een grote internationale beurs heeft u een standplaats van 80 vierkante meter. 

Dit vereist van ons een modulaire stand inrichting. Maatwerk onderdelen, speciaal voor uw organisatie geproduceerd, nemen we mee van beurs tot beurs. Op deze manier herkennen ook vaste partijen uw beursstand en daarmee uw organisatie. Heeft u interesse in een stand voorstel, welke u voor meerdere beurzen kunt gaan gebruiken? Neem dan contact met ons op, wij komen graag kennismaken en met u meedenken over een passende invulling van uw volgende beursdeelname. 

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Eye catcher in beursstand ontwerp

Wat betreft het ontwerpen van de beursstand, laten we dit over aan ons designteam. Echter, stellen zij een briefing zeer op prijs. Buiten dat de afmetingen en de locatie in de beurshal erg belangrijk zijn voor het ontwerp en indeling van de stand, is huisstijl dit ook. Maar ook bijvoorbeeld factoren als: een pantry, hospitality gedeelte, zit of staanplaatsen, een afgesloten vergaderruimte, een verdieping of plek om een presentatie te geven. Ook denken onze designers aan een manier om de aandacht te trekken, de zogenaamde eye catcher. Deze is erg belangrijk om te zorgen dat men uw stand bezoekt. 

Als u de beursstands in ons portfolio bekijkt, ziet u dat er bij elke stand wel een item is wat opvalt. Is het de kleur, een speciaal item wat opvalt of iets anders wat de aandacht trekt. Er is áltijd iets wat ervoor gaat zorgen dat uw doelgroep uw beursstand niet voorbij loopt. 

Meedenken over beursstand ontwerpen

Onze samenwerking begint uiteraard met een kennismaking, welke vervolgt wordt door een briefing met alle wensen en eisen rondom de aankomende beursdeelname. De briefing kan heel beknopt zijn, maar kan ook gedetailleerder zijn over bijvoorbeeld de inrichting. Misschien heeft u al een moodboard met stands die u aanspreken of ideeën over de inrichting van de stand om uw doelen te kunnen bereiken. Wij denken graag met u mee! 

Als standbouwer focussen wij ons op de uitstraling van de stand. Maar dat niet alleen! We denken ook graag mee met hoe een succesvolle beursdeelname kunt realiseren. We hebben het over uw doelen en doelgroep, u staan tenslotte niet voor niks op de beurs. U heeft een doel wat u wilt bereiken. Samen gaan we zitten om hiervoor een concept te bedenken, wat past bij de organisatie en uitgangspunten. Zo halen we samen het beste uit uw bedrijf en het beste uit de beurs. 

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Klantervaringen