Standbouw Amsterdam

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem vrijblijvend contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Standbouw in Amsterdam door Cialona Expo

Standbouw in Amsterdam. Cialona Expo is een betrouwbare standbouwer in de omgeving van Amsterdam. Dankzij een vakkundig team van stand designers en standbouwers met jarenlange ervaring, weten we precies wat er nodig is voor een fantastische beursbeleving. Wij hebben alle disciplines die nodig zijn voor het proces in huis, van designers tot de standbouwers op de beursvloer.

Wij nemen het gehele proces voor u uit handen, en houden de communicatielijntjes kort. Neem eens een kijkje op onze standbouw pagina voor ook meer informatie over ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van uw eigen project kunt volgen.

Cialona Expo: standbouw Amsterdam verzorgd tot in de puntjes

Zoekt u een professionele standbouw specialist in de Amsterdam regio? En wilt u dat uw beursstand opvalt tussen de menigte? Of een bedrijf dat uw bedrijfsidentiteit perfect aanvoelt? 

Cialona Expo is hét full-service bedrijf op het gebied van opvallende en professionele standbouw. Al meer dan 50 jaar actief in binnen- en buitenland, voor zowel kleine als grote opdrachtgevers. Wij creëren voor uw relaties de perfecte beursbeleving. Zoals we ook hebben gedaan voor de beursstand hiernaast van Teijin

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Trigger uw doelgroep

Tijdens de ontwerpfase van een beursstand zorgt Cialona Expo ervoor dat uw bedrijf centraal staat. Wij kunnen ons als geen ander inleven in uw visie, missie en doelstellingen.

Cialona Expo weet dat een beurs of congres een effectief marketing instrument kan zijn voor uw bedrijf. Dit zijn namelijk de momenten dat u echt contact kunt maken met uw doelgroep. Wij zorgen ervoor dat de klanten u niet voorbij lopen maar echt naar uw stand toe getrokken worden.

Cialona Expo neemt u alles uit handen voor uw standdesign en standbouw. Ervaar wat Cialona Expo voor uw bedrijf kan betekenen.

Bekijk onze werkwijze hier. 

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Klantervaringen