Standbouw Expo Greater Amsterdam

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem vrijblijvend contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Standbouw Expo Greater Amsterdam

Expo Greater Amsterdam is een industriële evenementenlocatie in Vijfhuizen, dichtbij Schiphol en Amsterdam, zoals de naam al doet vermoeden. Veel events vinden jaarlijks plaats op deze locatie, zowel consumentenbeurzen als zakelijke. Bovendien is het een van de grootste beurshallen van Nederland

De locatie onderscheidt zich door de industriële uitstraling en de groene omgeving eromheen. Binnen is het verdeeld over verschillende hallen, een auditorium en andere ruimtes, wat het tot een perfecte locatie maakt voor grootschalige beurzen. 

Niet geheel onbelangrijk zijn de moderne faciliteiten en voorzieningen die aanwezig zijn, om zo te kunnen voldoen aan de wensen van exposanten, bezoekers en organisatoren. Maar ook het duurzame aspect, omdat het complete dak van maar liefst 26.000 m2 bedekt ligt met zonnepanelen. Dit maakt Expo Greater Amsterdam tot een duurzame beurslocatie. 

Cialona Expo, de standbouwer dichtbij Amsterdam

Expo Greater Amsterdam is regelmatig de locatie voor beurzen en events. Met ruim 50 jaar ervaring op het gebied van standbouw en beursdeelnames voor de meest uiteenlopende klanten in binnen- en buitenland, weten wij als geen ander wat er nodig is voor de perfecte beursbeleving, eveneens is de centrale ligging van Expo Greater Amsterdam maakt het een interessante locatie voor zowel internationale als nationale events. 

Wij bieden onze klanten full service, wat betekend dat wij alles voor uw beursdeelname uit handen nemen. Van ontwerp tot technische uitwerking, productie en realisatie op locatie waar dan ook ter wereld, nemen wij u uit handen. Bovendien zijn wij bekend met deze beurslocatie en hier daarom ook regelmatig te vinden als standbouwer. Denk hierbij aan beurzen als Solar Solutions en de VT Wonen & Design beurs.

Gamma-beursstand-cialona-vtwonen-design-beurs

Cialona Expo voor de perfecte beursstand

Wij zijn al tientallen jaren thuis in de wereld van de standbouw, beurzen en het creëren van belevingen. Voor uw beursdeelname gaan we samen kijken hoe we hier een groot succes van kunnen maken. 

Samen met onze klanten kijken we welke doelstellingen we nastreven voor de desbetreffende beursdeelname. Vervolgens maken we een uniek standontwerp welke compleet is afgestemd op uw organisatie, de doelen en aanvullende wensen. 

Het creatieve team van Cialona Expo denkt graag met u mee en weet gegarandeerd voor elke beursdeelname een perfecte beursstand te creëren. Dus zoekt u een standbouw partner voor uw beursdeelname in Expo Greater Amsterdam in Vijfhuizen? Contact Cialona Expo en laat u verrassen door onze aanpak! 

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Een duurzamere beursdeelname

Als organisatie zijn wij dagelijks bezig met de verduurzaming van onze eigen organisatie en daarmee ook de branche. Duurzaamheid en daarbij ook duurzamere standbouw staat erg hoog op ons prioriteitenlijstje en we doen er alles aan om hieraan bij te dragen. 

Zo vinden wij het belangrijk dat ook beurslocaties hieraan meedenken. Expo Greater Amsterdam doet dat. Zij zetten zich in voor onder andere:

> Het verminderen van de milieu impact
> Ondersteuning bieden voor de overgang naar een duurzame economie 
> Bevorderen van innovaties 

Ook schitteren op de beurs met een op maat gemaakte beursstand die geen beursbezoeker voorbij zal lopen? Contact ons vandaag nog voor een vrijblijvende kennismaking. 

scholt_stand_beurs_Cialona_expo

Samenwerkingen om trots op te zijn