Standbouw Nederland

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Wij komen graag met je in contact:

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Standbouw Nederland

Neemt u binnenkort deel aan een beurs? Cialona Expo Standbouw Nederland is gespecialiseerd het ontwerpen en bouwen van unieke beursstands.

Cialona Expo is de full service standbouwer die u zoekt voor uw beursdeelname. Wij hebben tientallen jaren ervaring in het ontwikkelen van een passende beursstand voor de meest uiteenlopende branches, organisaties en locaties en weten als geen ander wat er komt kijken bij het standbouw proces. Cialona Expo is een zogenaamde one-stop-shop, wat betekend dat ons team alles rondom de beursdeelname uit handen neemt. 

Graag komen we bij u langs om alle plannen voor aankomende periode te bespreken. 

24/7 inzicht in de standbouw voortgang

Zoals gezegd, nemen wij het gehele proces naar de beursdeelname voor u uit handen. Gedurende dit proces houden wij graag de communicatielijnen kort. Mede daarom krijgt u een eigen portaal in het Cialona Client Portal. Hierbinnen kunt u onder andere 24/7 de voortgang van het project inzien. 

Buiten dat, is er nog veel meer mogelijk in het portal, zoals het accorderen va documenten en het up- en downloaden van bestanden. Het is een multifunctioneel portaal, wat zorgt voor een transparante communicatie en soepele samenwerking. Deadlines en afspraken zijn zo inzichtelijk en documenten altijd op te vragen. Standbouw Nederland door Cialona Expo. 

miele_dental_expo_2022_standbouw

Cialona Expo standbouw Nederland voor de perfecte beursbeleving

Tijdens de briefing bespreken we verschillende zaken zoals de look en feel van de beursstand. De hoofdzaak uiteraard is het doel van de beursdeelname. Door duidelijke doelstellingen op te stellen, kan ons designteam hier concepten omheen creëren, om deze doelen te kunnen realiseren. 

Cialona’s designers hebben veel ervaring met standbouw Nederland projecten en maken voor u een passend stand design welke is afgestemd op de identiteit van uw organisatie. Zoals de stand hiernaast, voor Miele

De perfecte beursbeleving is voor elke organisatie en elke beursdeelname en locatie anders. Ons team is bekend met alle beurslocaties van standbouw Nederland en kan zo het optimale ontwerp maken voor de beursdeelname en doelgroep waar u naar op zoek bent. 

Kortom, wij zijn hierin volledig thuis en zorgen graag voor die perfecte beursbeleving, waardoor uw doelgroep u niet voorbij zal lopen.

 

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Een unieke beursstand voor een groot bereik in Nederland

Een beursdeelname is een effectief middel om uw bedrijf te presenteren bij een groot, live publiek. Er zijn een aantal grote beurslocaties in Nederland waar dit goed mogelijk is, zoals; Rai Amsterdam, Jaarbeurs Utrecht, Mecc Maastricht, Evenementenhal Hardenberg, Evenementenhal Gorinchem, Expo Greater Amsterdam en nog veel meer. 

Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf de aandacht trekt met een unieke beursstand en nemen het proces hieromheen volledig uit handen. 

Van compleet 3D design tot productie, montage op locatie en opslag achteraf. Bovendien doen wij niet alleen standbouw in Nederland maar ook op verschillende beurslocaties in Europa en ver daarbuiten. 

Mocht u binnenkort dus van plan zijn om met een stand deel te nemen aan een beurs neem dan gerust met ons op voor een vrijblijvende offerte.

 

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Samenwerkingen om trots op te zijn