Standbouw Rotterdam

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem vrijblijvend contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Standbouw Rotterdam

Standbouw Rotterdam. Neemt uw organisatie binnenkort deel aan een beurs in de buurt van Rotterdam? Bijvoorbeeld in Ahoy Rotterdam. Cialona Expo standbouw Rotterdam is gespecialiseerd in unieke beursbelevingen en standbouw wereldwijd. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat er nodig is voor die perfecte beursbeleving. We gaan ervoor zorgen dat uw doelgroep u niet voorbij loopt op de beursvloer. 

Wij zijn een fullservice standbouw organisatie, ofwel one-stop-shop. Wat betekend, dat wij alles rondom uw beursdeelname graag uit handen nemen. Wij zorgen hierbij voor een soepel verloop van het project. Met ons team van professionals, allemaal in-house, zorgen wij ervoor dat de communicatielijnen kort zijn. 

Op deze manier zorgen wij ervoor dat we het optimale uit de beursdeelname halen. Uiteraard komen we graag bij u langs om uw plannen voor aankomende periode te bespreken. Contact u ons?

24/7 inzicht in de standbouw voortgang

Wij hebben alle nodige expertise letterlijk in huis en de communicatie bestaat bij ons intern uit erg korte lijntjes. De communicatie met u is net zo kort. U mag ons altijd bellen, mailen of bij ons langskomen. Vanuit Cialona krijgt u een vast contactpersoon, een van onze projectmanagers. Hij of zij begeleid u door het project naar de perfecte beursbeleving. Om dit proces te stroomlijnen, kunt u inloggen in uw eigen dashboard binnen het Cialona Client Portal. 

In dit dashboard kunt u 24/7 de voortgang van uw project inzien. Maar ook kunt u daarin documenten accorderen, bestanden up- en downloaden etc. Het is een multifunctioneel portaal, wat zorgt voor een transparante communicatie en extra soepele samenwerking tussen ons.  

Cialona Expo standbouw Rotterdam voor uw perfecte beursbeleving

Samen met u kijken we naar wat er nodig is om voor u te komen tot die perfecte beursbeleving. Wat zijn de doelen die u wilt behalen, waardoor uw beursdeelname voor u geslaagd is. 

We beslissen samen met onze klanten welke doelstellingen we nastreven, het zogenaamde doel van de beursdeelname. Vervolgens maken we een passend standdesign welke is afgestemd is op de identiteit van uw organisatie. Zoals we hebben gedaan bij de beursstand hiernaast van Advantech

De perfecte beursbeleving is voor elke organisatie en elke beursdeelname anders. Uw doelgroep bepaald hierin welke stands interessant genoeg zijn om te bezoeken. 

Wij zijn hierin volledig thuis en zorgen graag voor die perfecte beursbeleving, waardoor uw doelgroep u niet voorbij zal lopen. 

 

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Een beursstand voor een groot bereik

Een beursdeelname is een effectief middel om uw bedrijf te presenteren bij een groot, live publiek. 

Wij zorgen ervoor dat uw organisatie opvalt op de beursvloer, zodat uw unieke beursstand niet voorbij wordt gelopen door beursbezoekers. Wij nemen het hele proces hieromheen voor u uit handen van 3D design tot productie, montage op locatie en opslag achteraf. 

Mocht u binnenkort met een stand willen deelnemen aan een beurs, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij komen graag met u kennismaken. 

 

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Samenwerkingen om trots op te zijn