Standbouw België

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem vrijblijvend contact op voor standbouw België

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Standbouw België

Standbouw België. Binnenkort deelnemen aan een beurs in België? Cialona Expo uit Helmond, Noord-Brabant is gelegen dichtbij België en gespecialiseerd in unieke standbouw wereldwijd.

Met ruim 50 jaar ervaring, weten wij als geen ander wat er nodig is voor die perfecte beursbeleving. Wij zijn een full-service standbouw organisatie, mede actief in België, zoals in Flanders Expo, Antwerp Expo, Kortrijk Xpo en Brussels Expo bijvoorbeeld. Alles rondom uw beursdeelname nemen wij u uit handen en wij zorgen voor een soepel verloop van het gehele proces. Wij hebben ons professionele team met alle expertise letterlijk in huis, wat communicatie snel en effectief maakt. 

Op deze manier zorgen wij ervoor dat u het optimale uit uw beursdeelname kunt halen. Wij komen graag bij u langs om uw plannen voor aankomende periode te bespreken. Contact u ons?

24/7 inzicht in de standbouw voortgang

Zoals gezegd, hebben wij alle nodige disciplines in-house en is bestaat de communicatie bij ons intern uit erg korte lijntjes. De communicatie met u is net zo. U krijgt een vast contactpersoon, wie u begeleid door het traject naar de perfecte beursstand en beursdeelname. Om dit proces te versterken, krijgt u een eigen dashboard binnen het Cialona Client Portal. 

Hierbinnen heeft u 24/7 inzicht in de voortgang van uw standbouw project. Maar dat niet alleen. U kunt hierin ook documenten accorderen, bestanden up- en downloaden en nog veel meer. Het is een multifunctioneel portaal, wat zorgt voor een transparante communicatie en soepele samenwerking tussen ons. 

aluk_polyclose2022

Cialona Expo standbouw België voor uw perfecte beursbeleving

Samen kijken we naar wat er nodig is om te komen tot die perfecte beursbeleving. Wat zijn uw doelen en doelgroep voor deze beursdeelname. 

Wij bouwen niet zomaar beursstands. Wij nemen het hele proces van begin tot eind uit handen. Dit proces begint met het bespreken van de wensen en eisen tijdens een briefing. Waarna we doorgaan naar de ontwerpfase. U ontvangt van ons uiteindelijk een 3D design, waarin u alvast virtueel door de stand kunt lopen. 

Als deze akkoord is, worden de werktekeningen gemaakt, alle onderdelen geproduceerd en neemt de projectmanager het over. Hij of zij zorgt voor een soepel verloop naar de beursdeelname toe en is voor u het aanspreekpunt. 

De perfecte beursbeleving is voor elke organisatie en elke beursdeelname anders. Uw doelgroep bepaald hierin welke stands interessant genoeg zijn om te bezoeken. 

Wij zijn hierin volledig thuis en zorgen graag voor die perfecte beursbeleving, waardoor uw doelgroep u niet voorbij zal lopen. 

 

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Een beursstand voor een groot bereik

Een beursdeelname is een effectief middel om uw bedrijf te presenteren bij een groot, live publiek. 

Wij zorgen ervoor dat uw organisatie opvalt op de beursvloer, zodat uw unieke beursstand niet voorbij wordt gelopen door beursbezoekers. Wij nemen het hele proces hieromheen voor u uit handen van 3D design tot productie, montage op locatie en opslag achteraf. 

Mocht u binnenkort met een stand willen deelnemen aan een beurs, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij komen graag met u kennismaken. 

 

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Samenwerkingen om trots op te zijn