Standbouw Flanders Expo Gent

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem vrijblijvend contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Standbouw Flanders Expo in Gent

Standbouw Flanders Expo in Gent. Of het nu gaat om consumentenevenementen of zakelijke beurzen, in Flanders Expo vinden een grote verscheidenheid aan events plaats. Denk hierbij bijvoorbeeld beurzen zoals de Polyclose, de InterSolution en de Technimat. Het is een van de grootste beurslocaties van België en ook zeer centraal gelegen, wat het een interessante locatie maakt voor beursorganisatoren. 

Het complex in de Belgische stad, is een multifunctionele locatie voor verschillende soorten events. De ontwerpers en bouwers van Cialona Expo kennen ook in het Belgische Flanders Expo perfect de weg om te zorgen dat uw stand met kop en schouders boven die van de rest uit zal steken. Voor Standbouw in Gent bent u aan het juiste adres bij Cialona Expo.  

Cialona Expo, full service standbouwpartner

Flanders Expo in Gent is vaak het toneel voor beurzen waar exposanten van over de hele wereld samen komen om van elkaar te leren en elkaar te inspireren in hun vakgebied. Voor standbouw Flanders Expo kunt u altijd contact met ons opnemen. Op alle beurzen waar Cialona Expo beursstands realiseert, zorgen we dat u met uw stand kunt excelleren en dat geen beursbezoeker uw stand over het hoofd kan zien. Wij zijn uw full service standbouwpartner in Flanders Expo, Belgie én ver daarbuiten. 

ring-beursstand-vtwonen-beurs-cialona

Cialona Expo; uw one-stop-shop

Laat Cialona Expo uw standbouw en verzorgen. Het creatieve team van Cialona Expo denkt met u mee en weet gegarandeerd voor elk evenement of wens wel een aantal ideeën en oplossingen te bedenken.  

Het is voor ons een streven om beursstands te ontwikkelen en te realiseren voor onze klanten die op verschillende events, in verschillende afmetingen maar daar wel met dezelfde uitstraling staan. Dit zorgt voor die herkenning bij uw doelgroep, die zo belangrijk is. 

De inzetbaarheid van ons modulaire systeem kent geen grenzen en er wordt altijd rekening gehouden met het doel van de beursdeelname en gewenste uitstraling. 

Zoekt u een partner voor standbouw Flanders Expo Gent? Contact Cialona Expo en laat u verrassen door onze ideeën!

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Uniek en maatwerk standbouw

Een unieke beursstand voor elke beurs, dat is ons doel en ook ons streven voor elk project. Als full service standbouwer gaan wij voor onze klanten aan de slag om de beursdeelname onvergetelijk te maken. Uw doelgroep mag uw beursstand immers niet voorbij lopen! 

Met onze jarenlange ervaring in standbouw hebben wij alle nodige expertise in huis. Zo ook een team van stand designers. Zij zijn up-to-date als het gaat om alle mogelijkheden, trends en branding die nodig is om bepaalde doelgroepen naar de stand te trekken. 

Contact ons eens, we vertellen u graag meer over onze diensten en werkwijze

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Samenwerkingen om trots op te zijn