Cialona is EDPA member

Cialona is EDPA member, wat betekend dat wij aangesloten zijn bij ‘The Experiential Designers and Producers Associasion. Dit is een internationaal erkend lidmaatschap, wat bestaat uit duizenden professionals in meer dan 18 landen. Het is hét netwerk voor leiders in de customer experience-industrie.

De missie van de EDPA is het bevorderen van de belangen van professionals die betrokken zijn bij het ontwerpen, produceren en leveren van diensten voor tentoonstellingen, evenementen en ervaringsomgevingen.

Customer experience industrie

Zoals gezegd, is de EDPA het netwerk voor leiders in de customer experience industrie. Maar wat is dat nu precies? Die industrie gaat namelijk verder dan enkel beurzen en experience centers.

Het heeft alles te maken met face-to-face klantervaringen en het creëren van belevingsomgevingen voor beurzen, evenementen, bedrijven, musea, retailers, onderwijs en entertainment.

Als branchevereniging is de EDPA een belangrijke pijler als het gaat om het samenbrengen van ontwerpers, producenten, standbouwers zoals Cialona Expo, evenementenorganisators en anderen die zich inzetten bij de creaties van onvergetelijke face-to-face ervaringen.

EDPA_ACCES_MEMBER_CIALONA
EDPA_ACCES_MEMBER_CIALONA

Netwerkplatform

De EDPA ondersteunt alle leden met educatie, trainingen en biedt een platform voor netwerken en samenwerkingen. Door een lidmaatschap kunnen professionals in de customer experience industrie gebruik maken van waardevolle hulpbronnen en inzichten. Ook is er jaarlijks het EDPA Access Congress, waar de nieuwste ontwikkelingen, trends en innovaties in de branche uitvoerig worden besproken en worden voorgelegd ter discussie.

Als trots lid van de EDPA, is Cialona jaarlijks aanwezig bij het Access Congress, zodat ook wij binding houden met de vereniging en alle leden. Het congres biedt voor alle professionals de mogelijkheid om ook eens per jaar face-to-face samen te komen en ervaringen te delen, te netwerken en op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen wereldwijd.

Wat betekend EDPA voor onze klanten?

Als lid van EDPA hebben we niet alleen toegang tot het nieuwste op het gebied van experiential design en productie, maar profiteren we ook van educatieve kansen, uitgebreide netwerkmogelijkheden, en jaarlijkse evenementen zoals het EDPA Access Congress. Hier worden de nieuwste trends en innovaties besproken en delen we ervaringen met toonaangevende professionals wereldwijd.

Voor onze klanten wil dit zeggen dat ons team op de hoogte is en blijft van de laatste ontwikkelingen in de customer experience-industrie, met als specialisatie de wereld van beurzen en experience centers. 

Maar ook dat ons uitgebreide netwerk van partners en leveranciers ons in staat stelt om snel en efficiënt hoogwaardige diensten te leveren wereldwijd.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!