Standbouw Duitsland

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem vrijblijvend contact op voor Standbouw Duitsland

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Standbouw Duitsland door Cialona Expo

Standbouw in Duitsland. Cialona Expo is een professionele standbouwer in de omgeving van Venlo. Binnen mum van tijd zijn wij met onze trailer in Duitsland, waar wij veel beursstands bouwen voor onze klanten. In Duitsland vinden veel grote internationale beurzen plaats, waar wij de standbouw voor verzorgen. 

Ons team van ervaren beursstand designers en standbouwers hebben eveneens vele jaren ervaring met standbouw in Duitsland, en weten hierdoor precies wat er nodig is voor een top beursbeleving. Bovendien zijn zij ook op de hoogte van alle wet- en regelgeving binnen Duitse evenementenlocaties en hebben wij alle expertise in eigen huis om u van begin tot eind te ontzorgen. 

24/7 inzicht in de voortgang van standbouw project

Zoals gezegd helpen wij u van a tot z met uw beursdeelname. Wij zijn een full service standbouw organisatie en nemen het proces voor u uit handen. De communicatielijnen bij ons zijn kort, zowel intern als met onze vaste partners en ook met klanten. 

We gaan samen voor een soepel verloop en een vruchtbare beursdeelname. Vanuit Cialona Expo krijgt u een contactpersoon die alles voor u gaat organiseren. Ook krijgt u van ons een eigen dashboard in het Cialona Client Portal. Binnen het portaal heeft u 24/7 inzicht in de voortgang van het standbouw project. 

Cialona Expo: standbouw Duitsland, verzorgd tot in de puntjes

Bent u op zoek naar een professionele standbouw specialist met ervaring met standbouw Duitsland? En wilt u graag opvallen tijdens uw beursdeelname? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! 

Cialona Expo is hét full-service standbouw bedrijf op het gebied van opvallende en professionele standbouw. Al meer dan 50 jaar zijn wij actief in binnen- en buitenland voor allerlei opdrachtgevers. 

Wij zorgen dat uw doelgroep de perfecte beursbeleving heeft op uw stand, waar zij niet aan voorbij zullen lopen. Dit hebben wij bijvoorbeeld ook gedaan voor onze klant Miele, te zien in de foto hiernaast. 

Wij gaan graag voor u aan de slag! Contact u ons? 

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Een eerste indruk maak je maar één keer

Wij zijn thuis in het ontwikkelen, produceren en realiseren van unieke beursstands. U heeft maar één kans op het maken van die goede eerste indruk. De wauw stand, die komt van Cialona Expo. Samen kijken we naar de briefing, alle mogelijkheden en doelen komen hierin bij elkaar. 

Dit komt samen met de locatie van de desbetreffende beurs, in Duitsland. Dit kan de Koelnmesse zijn, messe Dusseldorf of een van de vele anderen. Wij zijn bekend met alle evenementenlocaties in Duitsland, en helpen u graag met het ontwikkelen van de perfecte stand die klaar is voor die verbluffende eerste indruk. 

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Klantervaringen