Onze Werkwijze

werkwijze_cialona_beursdeelname_standplek
1
Inventarisatie
Tijdens de briefing bespreken we samen alle wensen, ideeën en het budget voor het project. Aan de hand daarvan maakt ons designteam de eerste sfeer schetsen en een voorstel voor de indeling van de stand.
1
werkwijze_cialona
2
Concept & Design
Aan de hand van de briefing maken wij een eerste concept ontwerp en presenteren we deze aan jullie. Na feedback maken we complete 3D visuals, welke een hele realistische impressie geven van de beursstand.
2
3
Offerte
Je ontvangt van ons de offerte. Zodra deze akkoord is, gaan wij over tot een definitieve planning en uitwerking.

Ook krijg je van ons een inlogcode voor Cialona’s Client Portal. Hierin kun je 24/7 de voortgang van je project volgen, acties accorderen en documenten zoals designs en de offerte gemakkelijk terugvinden.
3
4
Projectbegeleiding
Een van onze projectmanagers draagt zorg over je project en is hierin voor alle partijen het eerste aanspreekpunt. De projectmanager bewaakt ook de projectplanning en zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang. Die voortgang kun je eveneens altijd checken in ons Cliënt Portal.
4
5
Productie en Montage
Alle onderdelen die nodig zijn om de beursstand compleet op te leveren, worden in deze fase in ons productieatelier geproduceerd.

Uiteraard ben je altijd welkom om de voortgang van het project te komen bekijken. Vervolgens wordt volgens planning de beursstand geplaatst en opgeleverd op locatie.
5
6
Afbouw en Opslag
Na afloop van de beurs wordt de stand door ons weer gedemonteerd en, mits zo afgesproken, opgeslagen in ons warehouse.
6
econox_vsk_beursstand_inrichten
7
Nazorg
Samen evalueren we het afgelopen project en bespreken we een eventueel volgende beursdeelname.
7