Cialona Expo

regisseurs van beleving

Wij hebben ruim 50 jaar ervaring in het ontwikkelen en realiseren van creatieve beursstands. Als regisseur van beleving is het onze passie en ons doel om klanten te verrassen met one-of-a-kind concepten die bol staan van merkbeleving. 

Van A tot Z ontzorgen wij onze klanten, zowel in Nederland als in Europa en ver daarbuiten. 

Die eerste indrukmaak je maar één keer!

Met onze unieke beursconcepten zorgen wij voor een onvergetelijke eerste indruk. Wij nemen het proces van eerste briefing tot opslag op ons. Dit doen we zodat onze klanten zich volledig kunnen focussen op hún klanten.

Alle projecten creëren we op basis van de bedrijfsdoelen, cultuur, huisstijl en benodigde interactie. Met al deze items in een mix, komen we tot een passend ontwerp wat we in ons productieatelier tot leven gaan brengen. 

Elke stand die bij ons de deur uit gaat, beschouwen we als ons visitekaartje.
Bent u klaar voor die onvergetelijke eerste indruk?

meer over ons

toegang client portal

24/7 inzicht in de voortgang van het project, maar ook afspraken, designs en andere relevante documenten zijn hierin terug te vinden.

duurzaam

Een modern machinepark, het gebruik van duurzame materialen, maar ook het nastreven van duurzame relaties vinden wij belangrijk.

full service

Wij zijn een full service organisatie en nemen het proces van a tot z op ons. Veel doen we inhouse of met vaste partners en kunnen daardoor snel schakelen.

3D ontwerpen

Na de briefing en conceptfase, werkt ons designteam elk project uit in een 3D ontwerp waar we samen virtueel doorheen kunnen lopen.

vooruitstrevend

Wij houden de markt nauw in de gaten en zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Aandacht trekken met uw stand? Laat dat maar aan ons over!

(inter)nationaal

Onze organisatie heeft al vele jaren ruime ervaring met het ontwikkelen van stands voor verschillende branches in binnen- en buitenland.

zwijsen_standbouw_NOT_onderwijsbeurs_beursstand_stand

Cialona Expo is EDPA certified

De EDPA is hét netwerk voor leiders in de customer experience-industrie. De Experiential Designers and Producers Association (EDPA) wordt internationaal erkend en bedient duizenden professionele leden die meer dan 300 bedrijven in 18 landen vertegenwoordigen. 

De EDPA zet zich in voor het stimuleren van groei binnen de experience, event, en beursindustrie door middel van belangenbehartiging, netwerk en onderwijs. 

Dankzij dit wereldwijde netwerk, hebben wij veel betrouwbare partners in allerlei uithoeken van de wereld. Op deze manier kunnen we kwaliteit altijd garanderen. 

 

maak kennis met
ons team

Neem vrijblijvend contact met ons op