Standbouw Europa

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem vrijblijvend contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Experts in full service standbouw Europa

Standbouw Europa. Bent u op zoek naar een full service standbouw organisatie die u helpt met beursdeelnames door heel Europa? Dankzij jaren ervaring weet Cialona Expo Standbouw Europa als geen ander hoe we uw doelgroep naar uw beursstand kunnen trekken. 

Cialona Expo heeft alle nodige expertise in huis om uw beursdeelname tot een succes te maken. Wij beschikken over professionele standbouwers die aandacht en zorg schenken aan uw stand. Met ruim 50 jaar ervaring in de standbouw gaan wij al jaren voor kwaliteit en professionaliteit. Wij geloven in volledige ontzorging en flexibele dienstverlening bij uw stand design en realisatie. Bovendien zijn wij bekend in veel beurslocaties in onder andere Nederland, Duitsland, België, Spanje en meer, en daarom de perfecte standbouw partner voor uw beursdeelname. 

Uw beursstand als eyecatcher

Op een beurs in Europa gaat u indruk maken op uw doelgroep. Een beursdeelname met een opvallende stand is een kostbare marketing tool, maar ook een hele waardevolle. Dit is het moment waarop u live in contact komt met uw doelgroep. Dit is het moment om indruk op hen te maken, een eerste indruk maak je maar één keer! 

Cialona Expo standbouw Europa heeft een eigen designafdeling, met ervaren standdesigners, klaar om van uw briefing, eisen en wensen, een passend design te maken. Samen met eyecatchers, opvallende branding en de gewenste interactiviteit. Wij streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen! 

aluk_polyclose2022

24/7 inzicht in de standbouw voortgang

U krijgt van ons een eigen dashboard binnen het Cialona Client Portal. Binnen dit dashboard kunt u 24/7 de voortgang van uw project inzien, documenten accorderen en bestanden up- en downloaden. Ook zijn hierin alle afspraken en deadlines zichtbaar. 

Zo ziet u ook in een oogopslag wat de status is van uw event. Wij houden van duidelijke communicatie en soepele samenwerking.

Dus gaat u binnenkort naar een beurs binnen Europa? We komen graag met u in contact! 

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Cialona Expo: meer dan een standbouwer

Bij Cialona Expo besteden wij ook aandacht aan de invulling van de stand, om uw producten of diensten goed naar voren te laten komen. Naast standbouw denken wij dus tevens mee over alle andere aspecten, nodig voor een succesvolle beursdeelname. 

Wist u trouwens, dat wij ook interieurs ontwerpen en realiseren? Bekijk hier ons portfolio van interieurprojecten

Voor een vrijblijvende offerte, neem contact met ons op voor een partner in full service standbouw Europa. 

 

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Samenwerkingen om trots op te zijn