Standbouw Mexico

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem vrijblijvend contact op voor Standbouw Duitsland

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Standbouw Mexico door Cialona Expo

Standbouw Mexico. Cialona Expo is als ervaren standbouwer wereldwijd actief, waaronder ook in Mexico. Door de toenemende populariteit van internationale beurzen in steden als Mexico-Stad en Guadalajara, blijft de vraag naar hoogwaardige standbouw diensten stijgen. 

Ons team van ervaren beursstand designers en standbouwers hebben eveneens vele jaren ervaring met standbouw wereldwijd en weten hierdoor precies wat er nodig is voor een top beursbeleving. Wij zijn een full service standbouwer en nemen voor u het gehele project uit handen. 

24/7 inzicht in de voortgang van standbouw project

Zoals gezegd helpen wij u van a tot z met uw beursdeelname. Wij zijn een full service standbouw organisatie en nemen het proces voor u uit handen. De communicatielijnen bij ons zijn kort, zowel intern als met onze vaste partners en ook met klanten. 

We gaan samen voor een soepel verloop en een vruchtbare beursdeelname. Vanuit Cialona Expo krijgt u een contactpersoon die alles voor u gaat organiseren. Ook krijgt u van ons een eigen dashboard in het Cialona Client Portal. Binnen het portaal heeft u 24/7 inzicht in de voortgang van het standbouw project. Wij houden van een transparante samenwerking, u toch ook? 

Cialona Expo: standbouw Mexico van begin tot eind

Bent u op zoek naar een professionele standbouw specialist met ervaring met standbouw Mexico? En wilt u graag opvallen tijdens uw beursdeelname? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! 

Cialona Expo is hét full-service standbouw bedrijf op het gebied van opvallende en professionele standbouw. Al meer dan 50 jaar zijn wij actief in binnen- en buitenland voor allerlei opdrachtgevers. 

Wij zorgen dat uw doelgroep de perfecte beursbeleving heeft op uw stand, waar zij niet aan voorbij zullen lopen. 

Wij gaan graag voor u aan de slag! Contact u ons? 

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Een eerste indruk maak je maar één keer

Dankzij ons wereldwijde netwerk van collega standbouwers, kunnen wij overal ter wereld uw beursstands realiseren.

Wij zijn namelijk aangesloten bij IFES, een wereldwijd netwerk van branche-experts. Mede hierdoor kunnen wij overal ter wereld dezelfde kwaliteit garanderen en maakt het niet uit of we een stand voor u realiseren in Amsterdam, Dusseldorf of Mexico. 

Benieuwd naar onze aanpak? Contact ons vandaag nog voor een vrijblijvende kennismaking, waarin we u alles vertellen over onze werkwijze. 

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Samenwerkingen om trots op te zijn