IFES, Cialona Expo is lid van IFES

Wij zijn lid van IFES en daar zijn we heel trots op. Deel uitmaken van IFES betekent deel uitmaken van een wereldwijde gemeenschap van branche-experts, innovators en kennisdelers. Het is voor ons een platform waar we kunnen samenwerken met concullega’s, kunnen leren en samen kunnen groeien.

Wat is IFES?

IFES staat voor International Federation of Exhibition and Event Services en is een wereldwijde organisatie die zich inzet voor de bevordering en samenwerking in de beurs- en evenementenindustrie.  

Alle leden van IFES begeven zich in dezelfde branche en zij zijn daarom heel waardevol. Zij zijn actief in ontwerp, conceptcreatie, productie en binnen diensten die worden gebruikt op tentoonstellingen, beurzen en evenementen.

Binnen IFES gelooft men in de kracht van het delen van kennis en ervaringen met elkaar. Om zo de wereldwijde beurs- en evenementenbranche naar een hoger niveau te tillen. Samen kunnen we innoveren, inzichten uitwisselen en succes stimuleren.

Wereldwijd bereik

Dankzij het sterke wereldwijde netwerk van ongeveer 250 nationale verenigingen en bedrijfsleden uit de branche betekend dat we overal ter wereld onze klanten van dienst kunnen zijn. 

Bovendien geeft het grote netwerk toegang tot vele kansen en bronnen om voorop te blijven lopen in trends die spelen in de branche.

Als internationaal platform is het voor leden toegankelijk om samen te werken aan projecten en wereldwijde netwerkmogelijkheden te benutten. Leden profiteren hierdoor van de voordelen van wereldwijde zichtbaarheid en toegang tot nieuwe markten.

Samen met IFES zijn we vastberaden om te groeien in het leveren van uitzonderlijke concepten en belevingen aan onze klanten.

Doel van IFES

Een van de belangrijkste doelen van IFES is het bevorderen van de ontwikkeling en het delen van kennis binnen de beurs- en evenementenindustrie. Leden kunnen gemakkelijk onderling contacten leggen met elkaar om zo kennis en bevindingen te delen.

Ook organiseren zij regelmatig conferenties, seminars en trainingen, waar leden de kans krijgen om hun expertise uit te wisselen met elkaar.

Kortom, IFES, International Federation of Exhibition and Event Services, is een internationale organisatie die professionals in de beurs- en evenementenbranche samenbrengt, hen ondersteunt bij hun professionele ontwikkeling en hiervoor kennisuitwisseling faciliteert en zo wereldwijde zakelijke kansen bevordert.

member-of-ifes-standbuilders-exhibition-booth-cialona-expo