Standbouw Spanje

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem vrijblijvend contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Standbouw Spanje door Cialona Expo

Standbouw Spanje. Cialona Expo is een ervaren standbouwer uit Nederland, maar met internationale ervaring en dan vooral binnen Europa. Ons team van beursstand designers en standbouwers hebben vele jaren ervaring in de standbouw en weten wat er nodig is voor die perfecte beursbeleving. Samen gaan we ervoor zorgen dat uw doelgroep u niet voorbij zal lopen op de beursvloer. 

Cialona Expo standbouw Spanje is een full service organisatie, of wel one-stop-shop. Wij nemen alles graag voor u uit handen als het gaat om het proces naar de beursdeelname toe. Wij hebben alle nodige expertise hiervoor in huis. Dit werkt goed voor ons, en werkt goed voor u. De lijntjes intern bij ons zijn erg kort en we kunnen hierdoor snel schakelen. We gaan voor die soepele samenwerking. 

24/7 inzicht in de voortgang van standbouw project

Van begin tot eind, design tot oplevering en opslag, nemen wij u alles graag uit handen. Om dit goed te kunnen doen, en de communicatie tussen ons zo vlot en transparant mogelijk te houden, krijgt u een eigen dashboard binnen het Cialona Client Portal. Hierbinnen kunt u onder andere 24/7 de voortgang van uw standbouw project inzien, documenten kunt accorderen en bestanden kunt up- en downloaden. 

Cialona Expo: standbouw Spanje, verzorgd tot in de puntjes

Bent u op zoek naar een professionele standbouwer met ervaring van het bouwen van stands in Spanje? En wilt u graag opvallen tijdens uw beursdeelname daar? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! 

Wij zijn bekend in beurslocaties als bijvoorbeeld Fira Barcelona. En zijn al meer dan 50 jaar actief in binnen- en buitenland voor zowel kleinere als grotere opdrachtgevers. 

Wij zorgen dat uw doelgroep de perfecte beursbeleving voorgeschoteld krijgt, waar zij niet aan voorbij zullen lopen. 

Wij gaan graag voor u aan de slag! Contact u ons? 

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Een opvallend ontwerp

Wij hebben alle nodige disciplines in huis voor het realiseren van een passende beursstand op de beurs in Spanje. Stand designers die opvallende ontwerpen maken, behoren hier ook tot. 

Tijdens de ontwerpfase van een beursstand zorgen wij ervoor dat uw bedrijf centraal staat. Wij kunnen ons als geen ander inleven in uw visie, missie en doelstellingen.

Cialona Expo weet dat een beurs of congres een effectief marketing instrument kan zijn voor uw bedrijf. Dit zijn namelijk de momenten dat u echt contact kunt maken met de doelgroep. 

Cialona Expo neemt u alles uit handen voor uw stand design en de standbouw op locatie zelf, in Spanje en eveneens de logistieke handling en opslag. Ervaar wat Cialona Expo voor uw bedrijf kan betekenen en neem eens vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag bij u langs! 

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Klantervaringen