ISE Barcelona

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem contact met ons op:

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over ISE Barcelona

ISE Barcelona, wat staat voor Integrated Systems Europe, wordt erkend als de grootste AV- en systeem integratieshow van Europa. Het is dé Europese bestemming voor een industrie die wereldwijd georiënteerd is. Als u zaken doet in een van de vele marktsegmenten die deel uitmaken van deze dynamische industrie, kunt u deelnemen, of een bezoekje wagen aan ISE in Fira Barcelona.

Bent u van plan deel te nemen aan ISE en wilt u graag een opvallende beursstand? Bij Cialona Expo zit u goed! Wij zijn gevestigd in Helmond en kunnen u als geen ander helpen met een complete beursstand die voldoet aan alle wensen. Alle disciplines hebben we inhouse, wat wil zeggen dat wij zelf ontwerpen, produceren, realiseren en opslaan. Wij zijn een full-service organisatie en verzorgen daarom het project voor u van A tot Z waar dan ook ter wereld.

Maak indruk op de grootste AV beurs van Europa

Wij gaan graag met u in gesprek om alle wensen en ideeën voor de beursdeelname aan de ISE door te spreken. Wat moet de stand uitstralen en wat is het doel van uw deelname, zijn enkele vragen die we doornemen. Misschien is er al een duidelijk idee over, maar misschien ook niet. 

Wij kunnen direct schakelen met ons designteam voor een eerste creatieve input, en vanuit daar kunnen we dan weer verder. Samen gaan we ervoor, uw stand is ook óns visitekaartje! Indruk maken op een beurs zoals deze is een flinke uitdaging. Van bewegende elementen tot flitsende beelden en de nieuwste tech, van alles vliegt je om de oren bij een bezoek aan de ISE. Om uw doelgroep aan te trekken, is dus een vernieuwend concept nodig, welke aansluit bij uw organisatie en doelen. Wij weten als geen ander wat er nodig is om indruk te maken, contact u ons? 

Een duurzame beursstand

Een duurzame beursstand door Cialona Expo. Wij zijn als organisatie druk bezig om duurzamer te worden en ervoor te zorgen dat onze voetafdruk kleiner en kleiner wordt. 

Dit vertalen we ook door naar alle projecten die wij doen voor onze klanten. Klanten hebben tegenwoordig ook duurzaamheidsdoelen of bepaalde wensen voor de stand. Hier denken wij graag aan mee! 

Zo wordt de CO2 uitstoot van ons transport 100% gecompenseerd, werken wij met gerecyclede materialen en groene leveranciers. Steeds meer materiaal wordt weer geupcycled of hergebruikt. 

Als organisatie streven we ernaar om koploper te zijn op het gebied van duurzame standbouw en zoveel mogelijk duurzame toepassingen toe te passen in onze bedrijfsvoering. 

Meer weten over een duurzame beursstand? We vertellen graag meer! 

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

3D Visuals van uw beursstand

Met een beursstand van Cialona Expo maak je het verschil ten opzichte van je concurrenten. Wij zijn een ervaren standbouwer en om u een duidelijk beeld te geven van hoe uw stand er uiteindelijk uit komt te zien, maken wij per project 3D-visualisaties. 

Digitaal nemen we u mee door het stand ontwerp, en heeft u de mogelijkheid om  aanpassingen doorgeven. Zo komt u niet voor verrassingen te staan, what you see is what you get!

Bekijk hier al onze projecten of vraag met het formulier op deze pagina direct en geheel vrijblijvend, een offerte aan voor ISE.

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Samenwerkingen om trots op te zijn