Standbouw Fira Barcelona

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem vrijblijvend contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Standbouw Fira Barcelona

Standbouw Fira Barcelona door Cialona Expo. Fira Barcelona is een van de belangrijkste beurslocaties in Spanje en is voornamelijk het speelveld voor vele professionele b2b beurzen. Denk hierbij aan beurzen zoals de ISE en Seafood Expo. Fira de Barcelona staat bekend als een vooraanstaande beurslocatie die een breed scala aan evenementen en beurzen organiseert. Gelegen in het bruisende Barcelona, biedt deze locatie state-of-the-art faciliteiten en een inspirerende omgeving voor zowel exposanten als bezoekers. 

Jaarlijks trekt deze locatie tal van internationale evenementen aan waardoor zij een belangrijke motor zijn voor de stad. Die evenementen variëren in specialiteit; voeding, technologie, gezondheid, mode, de auto-industrie etc. De Fira de Barcelona bestaat ui twee grote locaties met ruim 400 duizend vierkante meter expositieruimte. Hiermee behoren zij tot een van de grootste van Europa, en biedt exposanten, beursorganisatoren en bezoekers alle middelen van een moderne en efficiënte instelling. 

Cialona Expo Standbouw in Barcelona

Cialona Expo is een ervaren standbouw organisatie uit Nederland, maar met veel internationale ervaring. Waaronder ook in Barcelona, Spanje.

Ons team van designers, projectmanagers en standbouwers weten wat er nodig is voor die perfecte beursbeleving. Samen gaan we ervoor zorgen dat uw doelgroep u op de beursvloer niet voorbij zal lopen. 

Wij zijn een full service organisatie, wat betekend dat wij het project van a tot z op ons nemen. Wij nemen u alles uit handen als het gaat om de beursdeelname. Alle nodige expertise om dit te doen hebben wij in eigen huis, wat de lijntjes kort houdt. 

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Een unieke beursstand voor elke beurs

Een unieke beursstand voor elke beurs, dat is ons streven. Wij gaan als full service standbouw organisatie voor onze klanten aan de slag om hun beursdeelname onvergetelijk te maken. De doelgroep mag de beursstand niet zomaar voorbij lopen. 

Wij gaan als professionele standbouw organisatie al een aantal jaren mee en hebben de nodige expertise in huis. Zo ook een team van stand designers. Zij zijn bekend met alle mogelijkheden, trends en branding die nodig is om bepaalde doelgroepen naar de stand te trekken. 

Contact ons eens, we vertellen u graag over onze werkwijze en alle mogelijkheden. 

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Samenwerkingen om trots op te zijn