Seafood Expo Global

Seafood Expo Global is de grootste zeevruchtenbeurs die we kennen. Jaarlijks trekt deze beurs bezoekers van over de hele wereld en dat worden er steeds meer en meer. 

Het wordt beschouwd als de wereldwijde marktplaats voor vis, schaal- en schelpdieren, waar veel professionals uit de branche naartoe komen om te netwerken, handel te drijven en innovaties te zien.

Zet de volgende editie vast in uw agenda.

De beurs voor de vis-en zeevruchtensector

De driedaagse beurs waarvan de afgelopen edities in Barcelona hebben plaatsgevonden, heeft exposanten uit maar liefst 77 landen. Zij bedienen samen de vismarkt, met elk een eigen visproduct, uitrusting of service. Er is geen betere manier om in een kort tijdsbestek als deze drie dagen oog in oog komen te staan met al deze exposanten die thuis zijn in uw vakgebied.

Seafood Expo Global biedt hierom het beste platform voor organisaties uit de branche. Des te meer reden om hierbij aanwezig te zijn, of dat nu is als exposant of als beursbezoeker. Zij kunnen hier onder andere hun nieuwe producten en diensten presenteren, nieuwe contacten leggen, handel drijven en op de hoogte blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen de branche.

Tijdens de vorige editie van de Seafood beurs waren ruim 33 duizend professionals aanwezig, om u een idee te geven van de omvang van deze jaarlijkse beurs.

Seafood Processing Global

Samen met de Seafood Expo Global, vindt de Seafood Processing Global plaats. Dit is een beurs die zich richt op de verwerking en technologieën rondom zeevruchten en visproducten. Ook deze beurs is een toonaangevende ontmoetingsplaats in de branche, de plek waar je nieuwe trends en innovaties van dichtbij kunt bekijken en kunt netwerken.

Je kunt als bezoeker hier een groot scala aan nieuwe technieken bekijken, omdat deze hier allemaal samenkomen. Verschillend per focusgebied en soort verwerking zijn deze onderverdeeld op de beursvloer.

Zalmhuys Group

De stand van Zalmhuys Group, van 160 vierkante meter, was een echte showstopper op de Seafood Expo beursvloer. Zij hebben hier producten uit al hun verschillende businesses laten zien.

Zalmhuys Group bestaat namelijk uit: Het Urker Zalmhuys, Affish, Affish Fresh, Ocean Fish en Zalmhuys Van Wijnen. Elk van deze merken, is gespecialiseerd in een deel van de vismarkt en hierdoor is Zalmhuys Group een goede partij voor alle zeevruchten op één plek. Voor hen is een dergelijke beurs een perfecte ontmoetingsplek, waar professionals vanuit de hele wereld hun splinternieuwe beursstand komen bezoeken. 

Bekijk hieronder de video van Zalmhuys Group tijdens de beursdagen van de Seafood Expo Global.  

Blue World Seafood

Ook de beursstand van Blue World Seafood is niet door veel bezoekers voorbij gelopen! Deze hoekstand, met aan elke zijde een display met verschillende producten en enthousiaste standbemanning,  heeft gezorgd voor een top beursdeelname.

Blue World Seafood is een organisatie die verschillende soorten vis-, schaal-, en schelpdieren levert. Dit doen ze voor veel verschillende branches, welke ieder andere eisen stellen aan de producten. Voor hun is een dergelijke beurs van levensbelang, hier komen veel verschillende professionals uit de branche samen, wat het een perfecte plek maakt om al hun producten tentoon te stellen.

Bekijk hier de stand van Blue World Seafood.

Stand nodig voor Seafood Expo Global? 

Als professioneel standbouwbedrijf zijn wij gespecialiseerd in maatwerk standbouw. De beursstands van Zalmhuys Group en Blue World Seafood op de Seafood Expo Global zijn hier een goed voorbeeld van. 

Bent u als exposant aanwezig bij de volgende editie van Seafood Expo Global? Wij helpen u graag aan een passende beursstand waarmee u opvalt op de beursvloer. 

Contact ons voor alle mogelijkheden