ISE 2024 Barcelona

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem contact met ons op:

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over ISE 2024 Barcelona

ISE 2024 Barcelona, wat staat voor Integrated Systems Europe, wordt erkend als de grootste AV- en systeemintegratieshow ter wereld. Het is dé Europese bestemming voor een industrie die wereldwijd georiënteerd is. Als u zaken doet in een van de vele marktsegmenten die deel uitmaken van deze dynamische industrie, kunt u deelnemen, of een bezoekje wagen aan ISE 2024 Barcelona.

Bent u van plan deel te nemen aan ISE 2024 Barcelona en wilt u graag een opvallende beursstand? Bij Cialona Expo zit u goed! Wij zijn gevestigd in Helmond en kunnen u helpen met een complete beursstand die voldoet aan alle wensen. Alle disciplines hebben we inhouse, wat wil zeggen dat wij zelf ontwerpen, produceren, realiseren en opslaan. Wij zijn een full-service organisatie en verzorgen daarom het project voor u van A tot Z.

Wij gaan voor die beste, eerste indruk, het gesprek van de dag

Wij gaan graag met u in gesprek om alle wensen en ideeën voor de beursdeelname door te spreken. Wat moet de stand uitstralen en wat is het doel van uw deelname, zijn enkele vragen die we doornemen. Misschien is er al een duidelijk idee over, maar misschien ook niet. Geen probleem!
Wij kunnen direct schakelen met ons designteam voor een eerste creatieve input, en vanuit daar kunnen we dan weer verder. Samen gaan we ervoor, uw stand is ook óns visitekaartje!

Duurzaam bouwen van een beursstand

Duurzaam bouwen van een onvergetelijke beursstand kunt u het best bij Cialona Expo.

Duurzaamheid duurt het langst en wij zien het als onze verantwoordelijkheid naar toekomstige generaties dat onze samenleving steeds milieuvriendelijker oftewel duurzamer wordt. Overal groeit het draagvlak voor het toepassen van milieuvriendelijke technieken en materialen.

Wij streven ernaar een koploper te zijn op dit gebied en proberen zoveel mogelijk duurzame oplossingen toe te passen. Ook verdiepen wij ons in duurzame materialen en manieren om minder materiaal te verspillen, waardoor wij u de mogelijkheid kunnen bieden om echt werk te maken van duurzame voornemens op beurzen en events.

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

3D Visuals van uw beursstand

Met een beursstand van Cialona Expo maak je het verschil ten opzichte van je concurrenten. Wij zijn een ervaren standbouwer en om u een duidelijk beeld te geven van hoe uw stand er uiteindelijk uit komt te zien, maken wij per project 3D-visualisaties. 

Digitaal nemen we u mee door het ontwerp, en heeft u de mogelijkheid om  aanpassingen doorgeven. Zo komt u niet voor verrassingen te staan, what you see is what you get!

Bekijk hier al onze projecten of vraag met het formulier op deze pagina direct en geheel vrijblijvend, een offerte aan voor ISE 2024.

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Klantervaringen