Maatwerk Standbouw

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem vrijblijvend contact op voor maatwerk standbouw

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat is maatwerk standbouw?

Maatwerk standbouw is het ontwerpen en bouwen van een stand die wordt gebruikt om de producten en of diensten van een organisatie te presenteren op een beurs. Het doel van standbouw is om een aantrekkelijke en functionele ruimte te creëren die de boodschap van de organisatie effectief kan overbrengen. Dit omvat het kiezen van de juiste indeling, materialen, verlichting, grafische elementen en interactieve items om een professionele en aantrekkelijke omgeving te creëren. 

Maatwerk standbouw is een aanpak waarbij de stand wordt ontworpen en gebouwd voor een specifieke organisatie. In plaats van een stand die gemaakt is voor een algemeen doel of een stand die gebaseerd is op een standaardontwerp. 

Kiezen voor maatwerk standbouw

Kiezen voor maatwerk standbouw is voor bedrijven die op zoek zijn naar een unieke uitstraling tijdens de beurs. Samen met perfecte maatvoering, flexibiliteit, duurzaamheid en een duidelijk merkverhaal is een stand op maat de beste manier om indruk te maken op uw doelgroep. Door een stand te laten bouwen die speciaal is ontworpen voor uw bedrijf, kunt u uw boodschap efficiënter communiceren en een grotere zichtbaarheid en aandacht genereren van uw doelgroep. 

eilandstand_vandenban_thetire_cialonaexpo

Een opvallende stand op maat

Met een stand op maat, die is ontworpen en gebouwd voor uw bedrijf, kunt u uw merk op een unieke manier presenteren en opvallen tussen de massa op een beurs. Dit draagt bij aan een grotere zichtbaarheid en meer aandacht van potentiële klanten.

Bovendien is maatwerk standbouw een goede investering voor uw organisatie. Wij maken de onderdelen zo, dat ze ook in een andere opstelling weer te gebruiken zijn. 

Met enkele aanpassingen kunt u een aantal keer per jaar naar een beurs met een stand waarbij de uitstraling en branding identiek is, maar de afmetingen op maat zijn per beursdeelname. 

 

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Wij gaan voor die ene unieke stand

Bij Cialona Expo gaan we voor die ene unieke maatwerk beursstand. De beursstand die de show steelt tijdens de beurs en opvalt bij uw doelgroep. Het begint allemaal bij het concept en het 3D design. 

Ons designteam maakt voor u een 3D standontwerp, waarbij u alvast vooraf virtueel door uw stand kunt lopen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en heeft u vast een goed beeld van hoe uw doelgroep de stand zal zien op de beurs. 

Voor een vrijblijvende offerte, neem contact met ons op voor maatwerk standbouw. 

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Wat klanten over ons zeggen

Mattel Europa BV

“De communicatie met Cialona Expo is prettig, duidelijk, snel en helder.” – Wendy

Dorel Juvenile Group

“Cialona daagt ons al sinds 2001 uit met creatieve ideeën en oplossingen.” – Guido

Bridgestone Nederland B.V.

“Voor ons dient een standbouwer accuraat, snel en flexibel te zijn. Cialona is dit.”