Uniforme uitstraling: de modulaire beursstand van Genexis

Modulaire beursstand van Genexis op Europese beurzen

Genexis was voornemens om op meerdere beurzen de komende tijd vertegenwoordigd te zijn en had hiervoor passende stands nodig die zich konden aanpassen aan verschillende lay-outs en afmetingen.

Voor Genexis hebben we voor een modulaire manier van werken gekozen. Dit betekend dat de beursstand is opgebouwd uit herbruikbare en flexibele elementen die in elke uitvoering weer terugkomen. Deze elementen kunnen eenvoudig worden aangepast, hergebruikt en ingezet worden in andere samenstellingen.

Hierdoor kan optimaal gebruik worden gemaakt van de beschikbare elementen om maximaal impact te maken op elke beurs waaraan zij deelnemen in Europa.   

 

Waarom een modulaire beursstand?

Denk hierbij aan zowel een kopstand, eilandstand en een hoekstand. We hebben daarom designs gemaakt die zowel flexibel als functioneel waren, met oog op de merkidentiteit en vaste items die terugkomen elke beursdeelname.

Elk type beursstand biedt weer andere mogelijkheden, aanlooproutes en focuspunten. Maar ondanks de grote verschillen, zijn de overeenkomsten groter aanwezig. De uitstraling is overal uniform en herkenbaar als de Genexis stand. 

Een modulaire beursstand heeft dus als groot voordeel aanpasbaar te zijn per deelname met behoud van uniforme uitstraling.

Uniforme uitstraling op elke beurs

Een van de grootste uitdagingen bij het realiseren van meerdere beursstands op verschillende beurzen en lay-outs, is het bewaken van een consistente merkidentiteit.

Voor Genexis hebben we ervoor gezorgd dat elk aspects van het standontwerp, van kleurgebruik tot materiaalkeuze, in lijn was met het merk imago van de klant. Dit zorgt ervoor dat beursbezoekers, ongeacht de beurs, direct Genexis zullen herkennen.

Eenheid in diversiteit

De projecten van Genexis laten zien dat het mogelijk is om eenheid te creëren in diversiteit. Door een modulaire benadering te combineren met een consistente merkpresentatie, hebben we beursstands gerealiseerd die niet alleen functioneel en flexibel zijn, maar ook de herkenbaarheid en impact versterken.

Wij zijn trots op onze manier van werken en vele mogelijkheden die we onze klanten kunnen bieden, afhankelijk van hun ambities en doelen. Deze stands zijn een van de vele voorbeelden van onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige beursconcepten. Bekijk hier ons portfolio.

Meer weten over onze projecten en hoe we jouw merk kunnen laten opvallen op de beursvloer? Neem gerust contact met ons op, we vertellen je er graag alles over!

Contact ons voor een succesvolle beursdeelname