Hoekstand

Wat is een hoekstand?

Een hoekstand is een beursstand die zich op de hoek van een gangpad bevindt. Dit type stand heeft twee open zijdes en twee dichte zijdes. Het is de perfecte mix tussen een open uitstraling en de mogelijkheid om beelden op de beschikbare wanden eruit te laten springen. 

Dat een hoekstand zich op een hoek van een gangpad bevindt, is vanzelfsprekend. Alleen al daarom, zijn het vaak opvallende stands. Er zijn twee zijdes waar de beursbezoeker langs komt en waar u de mogelijkheid hebt tot contactmomenten met uw doelgroep.

Dit type stand valt vaak goed op, omdat deze onder andere langer in beeld is voor de passerende beursbezoeker. U heeft hierdoor meer tijd om de aandacht van de bezoeker te trekken en contact aan te gaan.

Het is eveneens de ideale type stand om visueel aantrekkelijke beelden groot te laten zien op de twee dichte zijdes en tegelijkertijd uitnodigend te zijn met de twee open zijdes. Een hoekstand is een erg populaire keuze onder beursdeelnemers en deze zijn dan ook vaak snel uitverkocht.

De hoekstand van Thermoware

Thermoware was met hun stand van ruim 80 vierkante meter aanwezig op de K show in Düsseldorf. De K fair is van de grootste beurzen op het gebied van plastics en rubbers. Dit is voor spelers in die industrie een van de beurzen waar je móet zijn en wil opvallen. Aan ons de mooie taak om voor hen een opvallende stand te ontwerpen binnen de wensen, eisen en budgetten.

Zoals bij een hoekstand het geval is, kunnen beursbezoekers aan twee zijdes de stand betreden. Echter, is deze stand van Thermoware niet ingericht als een standaard hoekstand, maar is er een speels element ingebracht wat het design opvallend maakt. De vorm in het midden, is van binnen blauw met een plantenwand en er zijn producten van de organisatie getoond aan de zijkant van het element.

Door de stand zo in te delen, zijn er verschillende ruimtes gecreërd waar men met geïnteresseerden apart kan gaan zitten. Zo is er een bar met zitjes en een aparte vergadertafel aanwezig in de stand. Door ook nog een grote machine van hen op de stand te plaatsen, is de cirkel rond. Alle wensen voor de invulling van de stand zijn ingevuld en alles past netjes in de ruimte.

De open stand van Movacolor

Het team van Movacolor had graag een open beursstand waarin een aantal van hun producten werden gepresenteerd aan de bezoekers. Hierom is gekozen om de verschillende machines speels in de middenruimte van de hoekstand te plaatsen. Standbezoekers kunnen gemakkelijk aan beide zijden de stand betreden en naar een machine lopen voor meer informatie.

Naast dat de machines goed te bereiken zijn in hun hoekstand, is er ook een bar met hospitality gedeelte gecreëerd waar men even kan gaan zitten om te praten. Eveneens worden hierdoor passanten uitgenodigd om de stand te bezoeken.

Opvallend stand design

Net zoals bij de stand van Thermoware, waarin de aparte vorm en opvallend blauwe kleur een grote rol speelt, is dat bij de beursstand van Movacolor ook het geval. De hoekstand van Movacolor heeft namelijk twee hoge wanden van bijna zes meter en deze zijn volledig in hun rode kleur, wat ervoor zorgt dat de beursstand goed opvalt in de ruimte.

 

Het kiezen van een type stand

Als standbouwer zijn wij thuis in alle mogelijke stand types en elk type heeft zo zijn voordelen. Als u aan verschillende beurzen wilt deelnemen met verschillende standtypes en stand afmetingen, is het van belang samen te werken met een ervaren partij zoals Cialona Expo. 

Wij hebben de expertise in huis om uw stand modulair te ontwerpen en realiseren. Dit betekent dat we de stand in verschillende afmetingen en types kunnen bouwen, of het nu gaat om een hoekstand, beursstand met verdiepingeilandstand, kopstand of tussenstand

Als u op zoek bent naar een manier om uw organisatie op een effectieve manier te promoten, is een hoekstand op een voor uw organisatie relevante beurs een krachtige optie. Wij helpen u graag met de invulling hiervan.

Contact ons voor alle mogelijkheden