Verdiepingstand

Wat is een verdiepingstand?

Een verdiepingstand is, zoals de naam al doet vermoeden, een stand met een extra verdieping. Het wordt ook wel etagestand genoemd. Het hoeft niet altijd zo te zijn dat de gehele stand wordt voorzien van een extra verdieping, het kan ook enkel een gedeelte van de beursstand zijn.  

Een extra verdieping op de stand verhoogt het VIP gevoel bij de standbezoekers. Vaak is het bovengedeelte van de beursstand een plek waar u bepaalde bezoekers mee naartoe neemt. Meestal heeft de verdieping een hospitality functie, waar goede relaties en interessante prospects komen voor een toelichtende presentatie of een sneakpeek bijvoorbeeld. 

Een verdiepingsstand kan gaan om een eilandstand, hoekstand, tussenstand of kopstand, dat maakt niet uit. Het is een soort beursstand die niet veel voorkomend is, ook omdat het vaak een kostbare investering is. Daarentegen valt de beursstand wel enorm op, zowel door de hoogte als door de nieuwsgierigheid van beursbezoekers om ‘naar boven te mogen’.

De verdiepingsstand van Nedap 

Nedap heeft op de Euroshop flink indruk gemaakt met hun verdiepingsstand. De Euroshop is de grootste handelsbeurs voor retail wereldwijd en dus de place to be voor organisaties die daar de show willen stelen. Een investering voor een unieke beursstand is hier dus op zijn plaats. 

Bezoekers van de Euroshop zijn op zoek naar de laatste trends en meest spraakmakende ontwikkelingen in de wereld van de retail en het is zaak om deze mensen naar uw beursstand te trekken. Bovendien vindt deze beurs maar eens in de vier jaar plaats in Düsseldorf, wat het moment om indruk te maken op uw doelgroep verkleint. 

Genoeg redenen dus voor Nedap om op deze beurs te verschijnen met een zeer unieke, opvallende, grote verdiepingsstand. De verdieping zorgt voor flink wat meer oppervlak en biedt ruimte voor presentaties en besloten meetings, zonder dat de rest van de stand hierdoor beperkt wordt. Meer weten over stands met extra etages? Laat het ons weten, we vertellen graag meer. 

 

Een extra verdieping voor hospitality

De beursstand met verdieping van Advantech op de Medica beurs in Dusseldorf. Zij hebben de extra verdieping gebruikt als hospitality gedeelte van de stand. Zo hebben zij hun core business op de begane grond, waar ze verschillende producten en demo’s laten zien. En boven is dan de mogelijkheid om met geïnteresseerden even rustig om tafel te gaan zitten. 

De Medica is de grootste internationale vakbeurs voor spelers in de medische sector en vindt elk jaar plaats in Messe Düsseldorf. Voor veel medische organisaties is het een belangrijke beurs, omdat hier de laatste trends en ontwikkelingen in de branche besproken worden. 

 

Het kiezen van een type stand

Ons team is thuis in het ontwerpen en realiseren van alle mogelijke stand types en elk type beursstand heeft zo zijn mogelijkheden, voordelen en nadelen. Het deelnemen aan beurzen met verschillende standafmetingen en standtypes vraagt om een ervaren standbouwer vol ervaring met modulaire standbouw. 

Wij hebben letterlijk alle expertise in huis om uw stands modulair te ontwerpen en te realiseren op locatie. Dit betekend dat we vaste onderdelen zowel in uw eilandstand van 100 vierkante meter verwerken als in de hoekstand van 60 vierkante meter oppervlakte. 

Als u op zoek bent naar een unieke manier om uw organisatie op een effectieve wijze te promoten, is een verdiepingsstand een krachtige optie. Wij vertellen u hier graag alles over! Contact ons vandaag nog

Contact ons voor alle mogelijkheden