Medica

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem contact met ons op:

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Medica

De Medica vindt plaats in Düsseldorf, Duitsland.  Het is de grootste internationale vakbeurs voor de medische sector en vindt jaarlijks plaats. Het is voor onder andere medische professionals, bedrijven en organisaties een erg belangrijk event om bij aanwezig te zijn, of het nu is als beursbezoeker of als exposant. 

Tijdens de Medica worden de nieuwste ontwikkelingen, technologieën en trends in de medische sector gepresenteerd en besproken. Deze beurs is voor spelers in de branche een uitstekende gelegenheid om op de hoogte te blijven van alle veranderingen. Ieder jaar weer, wordt het evenement groter en relevanter en trekt ruim 5000 exposanten uit meer dan 70 landen en meer dan 120 duizend internationale bezoekers. Des te meer reden om er (weer) bij te zijn! 

De medische vakbeurs in Düsseldorf

Cialona Expo helpt u graag met een passende beursstand om ervoor te zorgen dat u opvalt tijdens de Medica beurs in Düsseldorf. Een eerste indruk is snel gemaakt, dus het is zaak dat uw stand de aandacht trekt tussen alle concullega’s op de beursvloer. 

Standbouwer Medica nodig?

 

Standbouwer Cialona Expo bouwt als professioneel standbouwbedrijf onder andere dit jaar ook weer stands op de Medica in Düsseldorf. Wij bouwen wereldwijd unieke beursstands waarmee onze klanten opvallen binnen hun branche en zij de aandacht trekken van de doelgroep. 

Wij zijn van alle markten thuis en bieden u volledige service tijdens het gehele proces van concept, ontwerp, productie en realisatie van uw beursstand. Van A tot Z regelen wij uw beursdeelname en slaan we uw beursstand na afloop bij ons op voor een eventuele volgende keer. 

Graag gaat team Cialona Expo aan de slag met uw volgende project om de best passende beursstand te realiseren, waarmee u uw doelgroep kunt raken op zowel de Medica als op vele andere beurzen. 

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Full Service Standbouwer

Wij zijn een standbouw bedrijf die het proces van ontwerp tot en met realisatie en opslag van de beursstand op zich neemt. Het totaalplaatje. 

Elk doel voor een beursdeelname aan de Medica vraagt om een andere aanpak, invalshoek en concept. Als geen ander weten onze vakmensen hoe een beursstands ingezet kunnen worden en hoe bezoekers zich bewegen op een beurs. 

Ook streven wij naar duurzaamheid in product en relatie en vinden het belangrijk dat u 24/7 op de hoogte bent van de status van het project. Daarom hebben wij een eigen client portal ingericht, waarin u een eigen dashboard heeft met de doorlopen stappen. Hierin kunt u ook afspraken accorderen, documenten opvragen, visuals inzien en nog veel meer. 

Staat u open voor een duurzame samenwerking? Wij komen graag kennismaken! 

 

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Samenwerkingen om trots op te zijn