Standbouw Düsseldorf

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem vrijblijvend contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Standbouw Düsseldorf

Standbouw Düsseldorf. Gaat u binnenkort deelnemen aan een beurs? Cialona Expo Standbouw Düsseldorf is gespecialiseerd in unieke beursbelevingen en standbouw wereldwijd. Wij weten, dankzij jaren ervaring, als geen ander wat er nodig is voor die perfecte beursbeleving. Wij zijn een full service standbouw organisatie, of one-stop-shop, mede actief in de regio rondom Düsseldorf en ook regelmatig te vinden in Messe Düsseldorf. 

Alles rondom uw beursdeelname nemen wij graag uit handen. Wij zorgen hierbij voor een soepel verloop van het project. Wij hebben een team aan professionals, allemaal in-house, wat communicatie snel en effectief maakt. 

Op deze manier zorgen wij dat u het optimale uit uw beursdeelname kunt halen. Uiteraard komen we graag bij u langs om uw plannen voor aankomende periode te bespreken. Contact u ons? 

24/7 inzicht in de standbouw voortgang

Zoals gezegd, hebben wij alle nodige disciplines in-house en bestaat de communicatie bij ons intern uit erg korte lijntjes. De communicatie met u is net zo. U krijgt een vast contactpersoon, een van onze projectmanagers. Hij of zij begeleid u door het traject naar de perfecte beursbeleving. Om dit proces te versterken, krijgt u een eigen dashboard binnen het Cialona Client Portal. 

Hierbinnen heeft u 24/7 inzicht in de voortgang van uw standbouw project. Maar dat niet alleen. U kunt hierin ook documenten accorderen, bestanden up- en downloaden en nog veel meer. Het is een multifunctioneel portaal, wat zorgt voor een transparante communicatie en soepele samenwerking tussen ons.  

Cialona Expo standbouw Düsseldorf voor uw perfecte beursbeleving

Samen met u kijken we naar wat er nodig is om voor u te komen tot die perfecte beursbeleving. Wat zijn de doelen die u wilt behalen, waardoor uw beursdeelname voor u geslaagd is. 

We beslissen samen met onze klanten welke doelstellingen we nastreven, het zogenaamde doel van de beursdeelname. Vervolgens maken we een passend standdesign welke is afgestemd is op de identiteit van uw organisatie. Zoals we hebben gedaan bij de beursstand hiernaast van Advantech

De perfecte beursbeleving is voor elke organisatie en elke beursdeelname anders. Uw doelgroep bepaald hierin welke stands interessant genoeg zijn om te bezoeken. 

Wij zijn hierin volledig thuis en zorgen graag voor die perfecte beursbeleving, waardoor uw doelgroep u niet voorbij zal lopen. 

 

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Een beursstand voor een groot bereik

Een beursdeelname is een effectief middel om uw bedrijf te presenteren bij een groot, live publiek. 

Wij zorgen ervoor dat uw organisatie opvalt op de beursvloer, zodat uw unieke beursstand niet voorbij wordt gelopen door beursbezoekers. Wij nemen het hele proces hieromheen voor u uit handen van 3D design tot productie, montage op locatie en opslag achteraf. 

Mocht u binnenkort met een stand willen deelnemen aan een beurs, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij komen graag met u kennismaken. 

 

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Klantervaringen