Messe Dusseldorf Standbouw

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem vrijblijvend contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Messe Dusseldorf standbouw door Cialona Expo

Messe Dusseldorf. Standbouw in Dusseldorf door Cialona Expo. De beurslocatie in Dusseldorf, Messe Dusseldorf, is een van de grootste beurslocaties in in Europa. Jaarlijks worden er op deze locatie vele evenementen, congressen, tentoonstellingen en beurzen georganiseerd die een groot scala aan vakgebieden bedienen. Bovendien zijn wij in no-time in Dusseldorf, aangezien ons hoofdkantoor in Helmond is. 

Vakbeurzen die plaatsvinden in Messe Berlin zijn bijvoorbeeld de Interpack, EuroShop, Glasstec en Aluminium. Heeft u binnenkort een beursdeelname in Messe Dusseldorf? Cialona Expo kent alle ins en outs van deze beurslocatie. Bovendien bieden wij onze klanten een full service, wat betekend dat wij u alles rondom de beursdeelname uit handen nemen. Maak gebruik van onze expertise en zet uw bedrijf maximaal op de kaart tijdens een van de vakbeurzen die hier plaatsvinden komende periode. We komen graag met u in contact om u te vertellen over onze diensten en werkwijze

Cialona Expo, veel ervaring en creativiteit

Cialona Expo heeft al ruim 50 jaar ervaring op het gebied van standbouw op allerlei beurzen. Ons specialisme zit ‘m in het het feit dat we met u meedenken; van begin tot eind, uw succes is ons succes.

Die 50 jaar ervaring betekent wel dat je moet meegaan met je tijd. Cialona Expo maakt gebruik van flexibele modulaire standbouw, waardoor we in een handomdraai aan alle wensen van tegenwoordig kunnen voldoen, voor elk bedrijf. 

Bovendien zijn wij als organisatie flink aan het verduurzamen, maar ook onze wijze van standbouwen. We zorgen ervoor dat veel standonderdelen gerecycled kunnen worden of hergebruikt. Dit zorgt voor een kleinere voetafdruk en een duurzamere beursdeelname. 

Zeker op een vooruitstrevende locatie als de Messe Dusseldorf essentieel om op te vallen in de massa. 

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Een duurzame beursdeelname, ook in Messe Dusseldorf

Een duurzame beursdeelname staat bij steeds meer oganisaties op het wensenlijstje. In de tijd waarin we leven, is duurzaamheid niet meer weg te denken, en zo ook niet in de wereld van beurzen en evenementen. 

Cialona Expo ziet het als haar verantwoordelijkheid om te zorgen voor duurzamere beursdeelnames. We doen ons best om hierin vooruit te lopen met het toepassen van milieuvriendelijkere materialen, het zo veel mogelijk hergebruiken en zo min mogelijk materiaal te verspillen. 

Door slimme innovaties en ons moderne machinepark, kunnen wij u als organisatie de mogelijkheid bieden om ook echt werk te maken van uw duurzame voornemens. We vertellen u graag meer! 

Samenwerkingen om trots op te zijn