Interpack Düsseldorf

Wat is de Interpack?

De Interpack is dé beurs voor de verpakkingsindustrie. Hier komen eens in de drie jaar alle professionals uit de verpakkingsindustrie van over de hele wereld samen. De beurs vindt altijd plaats in Düsseldorf Duitsland en is van grote schaal.

Afgelopen editie in 2023 heeft de Interpack ruim 2800 exposanten gehad en ongeveer 143 duizend bezoekers. Iedereen die zich in de branche begeeft, is hierbij aanwezig. Hier worden namelijk alle nieuwe trends, innovaties en technologieën op het gebied van verpakkingen gepresenteerd aan alle beursbezoekers. Uiteraard is netwerken hier ook een grote factor.

De wereld van de verpakkingen

Zoals gezegd, is het de place to be voor spelers uit deze markt. En het wordt ook wel gezien als de internationale ontmoetingsplaats waar leveranciers, fabrikanten, retailers en andere belanghebbenden samenkomen om nieuwigheden te ontdekken en met elkaar te netwerken.

De focus is elke editie weer anders. Zo heeft de laatste jaren de nadruk sterk gelegen op geavanceerde machines die sneller, goedkoper en duurzamer werken en het gebruik van innovatieve duurzame materialen. Duurzamere verpakkingsmogelijkheden en manieren om deze te produceren heeft duidelijk de boventoon.

Netwerken op de beurs

De Interpack biedt de perfecte mogelijkheid om te netwerken met mensen uit de branche. Het leggen van nieuwe zakelijke contacten en spontane ontmoetingen op de beursvloer met de aanbieders uit de branche.

Voor inspiratie op het gebied van verpakkingsoplossingen en mogelijkheden, ben je op de Interpack ook aan het goede adres. Of u nu op zoek bent naar nieuwe ontwerpen, slimme verpakkingen of innoverende technologie, alle mogelijkheden uit de industrie komen aan bod.

Interpack 2023

In 2023 vond er weer een editie plaats van de Interpack beurs in Düsseldorf. Onder andere waren daarbij aanwezig, onze klanten Lan Handling Technologies, Mitsubishi Chemical Group en New Packaging Group. 

Lan Handling Technologies

Lan Handling is een internationale machinebouwer, gericht op klanten in de voedingsindustrie. Zij waren op zoek naar een partij die hen van begin tot eind kon ontzorgen met de beursdeelname. Zo kwam Lan Handling bij ons terecht en hebben we voor hen een passende beursstand ontworpen en gerealiseerd.

Mitsubishi Chemical Group

Mitsubishi Chemical Group biedt hoogontwikkelde producten op basis van chemicaliën. Hierbij moet je denken aan hoogwaardige polymeren, koolstofvezel, polyesterfilms en aluminium bijvoorbeeld. Alles wat zij doen komt vanuit de basis voor het bijdragen aan duurzaamheid, mens, maatschappij en aarde. Dit moest ook naar voren komen in de beursstand van Mitsubishi Chemical Group.

New Packaging Group

De New Packaging Group is een groot platform binnen de verpakkingsindustrie, hieronder vallen de volgende partijen: Bliston Packaging, Meulendijks Packaging, Nedupack Thermoforming en Novapac. Op de Interpack moesten deze vier pijlers duidelijk naar voren komen op de beursstand van New Packaging Group.

Interpack 2026

De eerstvolgende editie van de Interpack is in 2026, van 7 tot en met 13 mei. Wederom vindt de beurs weer plaats in Düsseldorf, Duitsland. Bent u exposant op deze beurs? Of gaat u eerst nog naar een andere beurs, of beurzen? 

Wij helpen u graag met een opvallende beursstand, waarmee u indruk maakt op al uw concullega’s en aanwezige beursbezoekers.

Contact ons voor alle mogelijkheden