Glasstec Düsseldorf

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem vrijblijvend contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Glasstec Düsseldorf

De perfecte stand ontwerpen voor de ultieme beursbeleving op de Glasstec Düsseldorf beurs die plaatsvindt van 2024, is bij Cialona in goede handen. Cialona heeft als visie dat een beurs beleefd moet worden en de moderne standbouw van tegenwoordig, waarin overigens veel glas gebruikt wordt, leent zich hier uitstekend voor. Een ontvangst in een door Cialona ontworpen beursstand voelt als een warme deken. Het is niet alleen het interieur of de vormgeving, maar het totale plaatje wat zowel de bezoeker als de stand eigenaar bij elkaar brengt en het mogelijk maakt in een ontspannen omgeving tot zakendoen te komen.

Tijdens de Glasstec 2024 ligt de focus op de belangrijkste groeimarkten in de branche, laat u inspireren door ontwikkelingen van toonaangevende bedrijven wereldwijd. Trends worden hier gezet die de toekomst van glas zullen veranderen. Al tientallen jaren is deze beurs de toonaangevende ontmoetingsplaats en etalage voor technische ontwikkelingen in de branche. De Glasstec is zogezegd dé hotspot als het gaat om beurzen in de glas branche, dus zorg dat u erbij bent!

standbouw_beursstand_euroindex_vsk_cialona_expo_standbouwer

Fullservice standbouwer voor Glasstec 2024

Cialona is van mening dat u als exposant volkomen ontspannen naar de Glasstec Düsseldorf beurs moet kunnen vertrekken. U geeft de gehele regie uit handen aan Cialona. 

Het facilitaire gedeelte van uw stand, het bestellen van de visitekaartjes en daarbij het ontwerp, wij kunnen alles voor u regelen zodat u alleen maar hoeft te zorgen dat u uitgerust op de beursvloer verschijnt. 

De op- en afbouw van de stand kunt u totaal uit handen geven, zelfs de opslag bij ons in huis, is te regelen, evenals het complete transport van en naar de beurs. 

Dus bent u exposant tijdens de Glasstec 2024, laat het ons vooral weten! 

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Glas in de beursstand

Hoe gaaf is het om mooie glazen panelen in uw beursstand te hebben met het logo van uw bedrijf erin gegraveerd, dé beursbeleving tijdens Glasstec Düsseldorf bij uitstek. Deze beurs biedt ruimte aan glasbewerkers, glasfabrikanten en bedrijven die glas gebruiken voor allerlei toepassingen. 

Glas is de laatste jaren erg populair geworden, ook in de standbouw. Het geeft uw beursstand een veel luxere en warme uitstraling en het gebruik van goed uitgekiende verlichting geeft het een speciale dimensie.

Bent u een ondernemer die veel met glas doet, exposeer dan op deze beurs met een zeer verfijnde stand die ontworpen en gemaakt is door Cialona Expo. Kijk alvast rond in ons portfolio om wat ideeën op te doen.

 

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Samenwerkingen om trots op te zijn