EuroShop 2026 Düsseldorf

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem vrijblijvend contact met ons op:

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over EuroShop 2026 Düsseldorf

EuroShop 2026 Düsseldorf is ’s werelds grootste handelsbeurs voor de retailinvesteringen. EuroShop 2026 in Düsseldorf is een toekomstgerichte en dynamische handelsbeurs die verschillende retail dimensies zal laten zien. Nieuwe trends en ontwikkelingen voor de toekomst zijn daarin gesprek van de dag!

Neem eens contact op met het salesteam van Cialona, gevestigd in Helmond, voor een onvergetelijke stand op deze innovatieve beurs in Düsseldorf. De eerste indruk maak je tevens maar één keer. Bent u van plan in 2026 deel te nemen aan EuroShop 2026 in Düsseldorf?  Wij gaan graag voor u aan de slag om een geweldige stand te realiseren die opvalt op de beursvloer. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op, we staan voor u klaar.

Nedap_verdiepingstand_etage_standbouw

Ervaren EuroShop Standbouwer

EuroShop 2026 Düsseldorf heeft als doelgroep de complete retail industrie. Deze beurs in Düsseldorf is zoals al eerder genoemd ’s werelds grootste retailbeurs met een totale oppervlakte van ruim 120.000 m2. Genoeg plaats voor een hoop standhouders dus! Is uw organisatie van plan om deel te nemen aan deze zeer interessante en innovatieve beurs? 

Met een beursstand van Cialona Expo maakt u het verschil tegenover uw concurrenten. Daarentegen zijn wij ook een ervaren EuroShop standbouwer en kennen onze mensen de locatie goed. 

Om een duidelijk beeld te geven van hoe uw stand er uiteindelijk uit komt te zien gebruiken wij 3D-visualisaties voor elk project. Zo krijgt u een uitstekende indruk van uw stand en kunt u er virtueel al eens doorheen lopen. Uw EuroShop Standbouwer; What you see is what you get!

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Beursstand ontwerpen

Denkt u erover om uw organisatie te presenteren tijdens de EuroShop 2026 in Düsseldorf? Wilt u uw beursstand graag laten bouwen en ontwerpen? Dan bent u bij ons aan het goede adres.  Wij zijn een full-service organisatie en ontzorgen graag van A tot Z. 

Zo hebben zitten alle disciplines bij ons in-house. Dat wil zeggen dat wij onder andere een eigen designafdeling hebben, een productieatelier en voldoende opslagmogelijkheid. Bel, mail of chat ons voor een afspraak en we gaan samen bekijken wat de mogelijkheden zijn voor uw beursconcept en doelen.

Alvast even kijken wat we voor andere klanten gemaakt hebben? Bekijk hier al onze projecten in ons portfolio. 

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Klantervaringen