Medische Beurzen

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem vrijblijvend contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Medische beurzen

Medische beurzen zijn cruciale evenementen in de sector. Hier komen professionals, onderzoekers en andere organisaties uit de branche samen om de nieuwste ontwikkelingen en innovaties te presenteren en te verkennen. Deze beurzen bieden een platform voor het laten zien van nieuwe tech, medische apparatuur, farmaceutische producten en digitale gezondheidsoplossingen. Om de boodschap van uw beursdeelname goed over te brengen op de doelgroep, is het van belang dat de stand hierbij aansluit, opvalt en goed bemand is. 

Vaak wordt er tijdens deze beurzen of medische congressen een kennisuitwisseling gefaciliteerd in de vorm van conferenties, workshops en paneldiscussies gedurende het event. 

Deelnemen aan een medische beurs 

Medische beurzen bevorderen op deze manier de samenwerkingen en moedigen het netwerken onderling sterk aan. Dit leidt ertoe dat bezoekers van deze medische beurzen veel waardevolle contacten leggen en zo ook op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen en trends die van belang zijn in hun vakgebied.

Door deel te nemen aan farmaceutische beurzen kunnen organisaties en professionals zichzelf positioneren als leiders in de industrie en een actieve rol spelen in het vormgeven van de toekomst van de medische wereld. Tegenwoordig zijn deze beurzen namelijk veel meer dan alleen showcases voor de nieuwste tech en producten, het zijn ontmoetingsplaatsen voor belangrijke stakeholders in de industrie. Het opvallen op deze grote beurzen, is van groot belang om mee te blijven doen in de branche. 

Het belang van medische beurzen

De medische sector blijft zich snel ontwikkelen en de rol van deze beurzen is daarom heel belangrijk. Deze beurzen bieden een cruciaal platform voor kennisuitwisseling, innovatie en samenwerking binnen de gezondheidszorg. Professionals van over de hele wereld komen op deze beurzen samen. 

Enkele beurzen waar je aan zou kunnen denken:

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Opvallen op de beursvloer

Het designteam van Cialona zorgt ervoor dat uw stand opvalt op de beursvloer. Als geen ander kunnen zij zich inleveren in uw visie, missie en doelen om de beursdeelname tot een succes te maken. 

Buiten dat een beursdeelname een kostbaar en tijdrovend marketinginstrument is, is het een zeer waardevolle! Dit is namelijk hét moment waarop u ook echt in contact bent met uw doelgroep, face to face. 

Wij zorgen ervoor dat uw doelgroep uw stand niet voorbij zal lopen. Cialona Expo neemt u alles uit handen voor uw standontwerp en realisatie, ook voor de verschillende medische beurzen. 

Ervaar wat Cialona Expo voor uw bedrijf kan betekenen en contact ons vandaag nog! 

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Samenwerkingen om trots op te zijn