Rehacare Dusseldorf Standbouw

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem vrijblijvend contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Rehacare 2023 Dusseldorf Standbouw

Bent u werkzaam in de revalidatie- en zorgsector, dan mag u de mogelijkheid om u te presenteren op deze beurs met een Rehacare 2023 Dusseldorf Standbouw niet missen. Bel voor meer informatie of een scherpe offerte naar Cialona Expo in Helmond en u bent er zeker van dat u zich in een professionele stand kunt profileren op deze belangrijke beurs. De zorgsector is onderhevig aan veel veranderingen de laatste jaren en de 24/7 thuiszorg is enorm in opkomst. Dat wil zeggen dat er meer hulpmiddelen bij mensen thuis geleverd zullen gaan worden. Bent u leverancier van dergelijke hulpmiddelen, dan is het voor u erg belangrijk deel te nemen aan deze beurs van 13 – 16 september in Düsseldorf.

Uw Beursstand in 3D

Ook de eisen die worden gesteld aan het toegankelijker maken van gebouwen gaan omhoog. Speciale liften en dergelijke worden in heel Europa steeds belangrijker. Wilt u zich op een bijzondere manier profileren, zorg dan dat u een Rehacare Dusseldorf 2023 Standbouw bedrijf inschakelt om uw beursstand te ontwikkelen en te bouwen. 

Cialona Expo ontwerpt uw stand in 3D, zodat u virtueel door uw stand kunt lopen en eventuele extra’s direct kunt doorgeven. Een goede product presentatie en company branding is erg belangrijk tijdens een beurs en ons design team kan u helpen om op te vallen bij uw doelgroep.  

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Projectbegeleiding standbouw Rehacare 2023

Al onze klanten ontzorgen wij graag van begin tot eind. Wij hebben elk nodig facet om tot een passende beursstand te komen, in eigen huis. Zo gaan we na het kennismakingsgesprek door naar het maken van een passend design waarbij een van onze designers een 3D visualisatie van de stand gaat maken. 

Als dit akkoord is, koppelen we u aan een vaste projectmanager, die alles tot in de puntjes gaat regelen en aanvragen rondom de stand uitvoering. Alle onderdelen worden vervolgens in ons eigen productie atelier geproduceerd en daarna gemonteerd op de beurslocatie. Wanneer de stand klaar is, leveren we deze aan u op. 

Ook de afbouw en opslag is in handen van onze eigen mensen en aangrenzend warehouse. U bent welkom om eens een kop koffie te komen doen en kennis te komen maken met ons team! 

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Wat klanten over ons zeggen

Mattel Europa BV

“De communicatie met Cialona Expo is prettig, duidelijk, snel en helder.” – Wendy

Dorel Juvenile Group

“Cialona daagt ons al sinds 2001 uit met creatieve ideeën en oplossingen.” – Guido

Bridgestone Nederland B.V.

“Voor ons dient een standbouwer accuraat, snel en flexibel te zijn. Cialona is dit.”