Expopharm

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem contact met ons op:

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Expopharm

Expopharm. Nergens anders in Europa komt er zo’n groot aantal beslissers uit de farmacie op een plek samen. Zij zijn de beslissers en hooggekwalificeerde experts uit de wetenschap en uit de praktijk. Er worden tijdens Expopharm presentaties gegeven over de nieuwste onderwerpen. Zorgpolitici en vertegenwoordigers van de branche ontmoeten elkaar tijdens deze beurs en stippelen samen een koers uit voor de toekomst in de farmacie markt. 

Tijdens deze vierdaagse beurs worden ook innovatieve producten en oplossingen door belangrijke leveranciers gepresenteerd aan de apotheekmarkt. Al met al is het dé beurs om aan deel te nemen als je een speler bent in de farmaciebranche.

Bent u van plan deel te nemen aan Expopharm in Messe Munchen en wilt u graag stappen maken, opvallen en zorgen dat alle beursbezoekers uw stand bezoeken? Zoek dan niet verder, wij van Cialona Expo helpen u hier graag mee. Wij hebben al ruim 50 jaar ervaring met het maken van de meest unieke beursstands voor zeer uitlopende beurzen en klanten.

Full-Service Standbouw voor Expopharm

Wij zijn een full-service organisatie met alle nodige disciplines inhouse. Dat wil zeggen dat wij zelf ontwerpen, produceren, realiseren en na afloop ook uw stand opslaan in ons inpandige warehouse. Van A tot Z zorgen wij ervoor dat uw beursdeelname soepel verloopt aan de voorkant, zodat u zich alleen nog met uw bezoekers bezig hoeft te zijn.

Bij Cialona Expo gaan wij voor uiterste creativiteit en top service. Zoals eerder benoemd, zit alles bij ons letterlijk onder één dak, dus vanaf het eerste contact met ons tot aan de stand opslag, nemen wij het stokje van u over. De perfecte experience, daar gaan we voor. Het is voor ons belangrijk om het perfecte visitekaartje te creëren, waardoor uw stand het gesprek van de beurs wordt. Uw visitekaartje tijdens Expopharm, is ook een beetje het onze.

24/7 de voortgang inzien van de stand

Als wij van u opdracht hebben gekregen, zal een van onze projectmanagers het vaste contact worden voor uw project. Hij of zij zal ervoor zorgen dat alles op rolletjes verloopt. Om deze onderlinge communicatie over uw project zo transparant en snel mogelijk te houden, maken wij daarbij gebruik van ons eigen Client Portal.

Binnen dit portal kunt u 24/7 de voortgang van het project inzien. Maar ook wordt het portal gebruikt om stappen te accorderen en om documenten te up- en downloaden. Deadlines voor bijvoorbeeld bepaalde aanleverspecificaties zijn hierin ook direct inzichtelijk. Zo komt niemand voor verrassingen te staan.

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

3D Visuals van uw beursstand

Wij hebben al ruim 50 jaar ervaring in het ontwerpen en realiseren van beursstands. Met een beursstand van Cialona Expo maak je dan ook het verschil ten opzichte van je concurrenten. Niet alleen de kwaliteit, maar ook de soepele en professionele samenwerking speelt hierbij een enorme rol. Om u in het voortraject een goed beeld te kunnen geven van hoe uw stand eruit zal komen te zien, maken wij 3D visualisaties.

In deze visualisaties ziet u de vormgeving van de stand, de plaatsing van alle elementen en een sfeer is ook direct duidelijk zichtbaar. We lopen er letterlijk even doorheen, waarnaar een goede feedbackronde op zijn plek is. We gaan net zolang door, tot u tevreden bent met het eindresultaat. Op deze manier komt u niet voor verrassingen te staan, what you see is what you get!

Bekijk hier al onze projecten of vraag met het formulier op deze pagina direct en geheel vrijblijvend, een offerte aan voor uw beursstand tijdens Expopharm. 

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Samenwerkingen om trots op te zijn