Standbouw Munchen

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem vrijblijvend contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Standbouw Munchen door Cialona Expo

Standbouw Messe Munchen. Cialona Expo is een betrouwbare standbouwer in de omgeving van Munchen. Bijvoorbeeld in Messe Munchen of een andere beurslocatie in Duitsland. Ons team van beursstand designers en standbouwers hebben vele jaren ervaring in de standbouw en weten precies wat er nodig is voor een top beursbeleving. We gaan ervoor zorgen dat uw doelgroep u niet voorbij zal lopen tijdens de beurs. 

Cialona Expo standbouw Munchen is een full service organisatie, of wel one-stop-shop. Dit wil zeggen dat wij alles voor u uit handen nemen binnen het proces naar de beursdeelname toe. Wij hebben alle nodige expertise hiervoor letterlijk in huis, wat de communicatielijnen kort houdt. Bovendien kunnen wij op deze manier erg snel schakelen. 

24/7 inzicht in de voortgang van standbouw project

Zoals gezegd, nemen wij u graag alles uit handen als het gaat om de aankomende beursdeelnames. Om onze communicatie zo vlot en duidelijk mogelijk te houden, krijgt u een eigen dashboard binnen ons Cialona Client Portal. Hierbinnen kunt u 24/7 de voortgang van uw standbouw project inzien. Maar ook bijvoorbeeld afspraken en documenten accorderen, bestanden up- en downloaden en deadlines inzien. Het is een multifunctioneel portaal, waarin veel mogelijk is. 

Standbouw Munchen verzorgd tot in de puntjes

Bent u op zoek naar een professionele standbouw specialist actief in regio Munchen? En wilt u graag opvallen tijdens uw beursdeelname waar dan ook ter wereld? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! 

Cialona Expo is hét full-service standbouw bedrijf op het gebied van opvallende en professionele standbouw. Al meer dan 50 jaar zijn wij actief in binnen- en buitenland voor zowel kleinere als grote opdrachtgevers. 

Wij zorgen dat uw doelgroep de perfecte beursbeleving voorgeschoteld krijgt, waar zij niet aan voorbij zullen lopen. Dit hebben wij bijvoorbeeld ook gedaan voor onze klant Miele, te zien in de foto hiernaast. Standbouw Munchen door Cialona Expo. 

Wij gaan graag voor u aan de slag! Contact u ons? 

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Trigger je doelgroep

Tijdens de ontwerpfase van een beursstand zorgen wij ervoor dat uw bedrijf centraal staat. Wij kunnen ons als geen ander inleven in uw visie, missie en doelstellingen.

Cialona Expo weet dat een beurs of congres een effectief marketing instrument kan zijn voor uw bedrijf. Dit zijn namelijk de momenten dat u echt contact kunt maken met de doelgroep. 

Cialona Expo neemt u alles uit handen voor uw standdesign en de standbouw op locatie zelf, Messe Munchen en eveneens de logistieke handling en opslag. Ervaar wat Cialona Expo voor uw bedrijf kan betekenen en neem eens vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag kennismaken! 

Bekijk onze werkwijze hier. 

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Samenwerkingen om trots op te zijn