Standbouw Hannover

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem vrijblijvend contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Standbouw Hannover door Cialona Expo

Standbouw Hannover door Cialona Expo. Wij zijn een ervaren full service standbouw organisatie, werken vaak in de regio rondom Hannover. Wij nemen u alles uit handen betreft uw beursdeelname, zoals een zogenaamde one-stop-shop. Ons vakkundig team is compleet van onder andere ontwerpers, werkvoorbereiders en standbouwers. Alle disciplines hebben wij hier in eigen huis, waardoor de communicatie snel en effectief is. Ook logistieke handling en opslag regelen wij voor u. 

Full Service Standbouw Hannover

Zoals gezegd, zijn wij een full service standbouwer, de one-stop-shop, die u door het beursdeelname proces heen helpt. Na de briefing starten we met het maken van moodboards en enkele schetsen. Uiteindelijk krijgt u van ons een 3D ontwerp, zodat u alvast digitaal door uw stand kunt lopen. Na akkoord, wordt het project opgepakt door een van onze projectmanagers. Hij of zij is dan ook uw vaste contactpersoon voor het project en zorgt ervoor dat alles wat is besproken en ontworpen, ook zo wordt uitgevoerd. 

De beursstand wordt uiteindelijk door ons standbouw team gebouwd op locatie, bijvoorbeeld de Hannover Messe. Na de beurs gaat ons team de stand ook weer demonteren en vervolgens opslaan in ons warehouse hier in Helmond. Bent u op zoek naar een standbouwer die ervaren is in Hannover Messe? Of binnen een andere locatie in Duitsland? Neem eens contact met ons op, wij komen graag kennismaken. Uiteraard bent u bij ons op locatie ook altijd welkom.  

 

Mitsubishi_interpack_standbouw_cialona_expo

24/7 inzicht in uw standbouw project

Vanuit Cialona is er voor u een vast contactpersoon. Hij of zij ontfermt zich over uw beursdeelname Standbouw Hannover en zorgt ervoor dat het project soepel verloopt. Wij zorgen voor u, zodat u zich met uw klanten kunt bezighouden. Top Toch?

Om dit proces te versterken, hebben wij een eigen Cialona Client Portal ontwikkeld. Hierin krijgt u een eigen dashboard, waarop u 24/7 inzicht heeft in de voortgang van uw project. 

Buiten dat, is er de mogelijkheid om documenten te up-en downloaden, acties te accorderen en deadlines te checken. 

Wij vinden het belangrijk dat de communicatie met onze klanten effectief en helder is, en daar draagt ons Client Portal aan bij. 

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Trigger uw doelgroep

Het ontwerpteam van Cialona Expo zorgt ervoor dat uw stand op zal vallen tijdens de beurs. Als geen ander kunnen wij ons inleven in uw visie, missie en doelen om de beurs tot een succes te brengen. 

Buiten dat het kostbare en tijdrovend marketing instrument is, om deel te nemen aan een beurs, is het ook zeker een hele waardevolle! Dit is namelijk hét moment waarop u echt in contact kunt zijn met uw doelgroep, face to face.

Wij zorgen ervoor dat uw zij u niet voorbij zullen lopen. Cialona Expo neemt u alles uit handen voor uw standdesign en standbouw Hannover. Ervaar wat Cialona Expo voor uw bedrijf kan betekenen.

Bekijk onze werkwijze hier. 

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Samenwerkingen om trots op te zijn