Standbouw Frankfurt

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem vrijblijvend contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Standbouw Frankfurt

Standbouw Frankfurt door Cialona Expo. Frankfurt en dan in het bijzonder natuurlijk Messe Frankfurt, is een van de vele Duitse beurslocaties waar jaarlijks talloze beurzen plaatsvinden. Zij zeggen als partij dé marketing en servicepartner voor beurzen, congressen en andere evenementen te zijn. Het afgelopen jaar waren dit er ongeveer 350. De diversiteit van deze evenementen loopt erg uiteen, van zakelijke internationale b2b beurzen tot kleinere congressen. 

Standbouw Keulen door Cialona Expo. Wij zijn een ervaren full service standbouw organisatie, werken vaak in de regio rondom Keulen. Wij nemen u alles uit handen betreft uw beursdeelname, zoals een zogenaamde one-stop-shop. Ons vakkundig team is compleet van onder andere ontwerpers, werkvoorbereiders en standbouwers. Alle disciplines hebben wij hier in eigen huis, waardoor de communicatie snel en effectief is. Ook logistieke handling en opslag regelen wij voor u. 

Cialona Expo, uw standbouwer, ook in Frankfurt 

Cialona Expo is een ervaren full service standbouw organisatie uit Nederland. Wij zijn internationaal actief en werken vaak in de regio rondom Frankfurt. Alles rondom de beurs nemen wij voor u uit handen. wij zijn zogezegd een one-stop-shop. Na de briefing starten we met het maken van moodboards en schetsen, waarna u uiteindelijk een compleet 3D ontwerp ontvangt. Na akkoord, wordt het project overgedragen naar een van onze projectmanagers, wie uw vaste contactpersoon zal zijn voor het verdere verloop van het project. 

De beursstand wordt uiteindelijk gebouwd op locatie, in dit geval Messe Frankfurt, door ons ervaren team van standbouwers. Na de beurs en demontage, wordt de stand in ons inhouse warehouse opgeslagen voor een volgende deelname. 

Bent u op zoek naar een standbouwer met ervaring in Messe Frankfurt en vele andere beurslocaties? Neem eens contact met ons op, wij maken graag kennis! 

actemium-stand-wots2022

Altijd inzicht in de voortgang

Zoals gezegd, krijgt u een vast contactpersoon voor uw project(en). Hij of zij ontfermt zich over uw beursdeelname rondom standbouw Frankfurt. Wij zorgen voor u, zodat u zich met uw doelgroep kunt bezighouden. 

Om onze samenwerking te versterken, hebben wij een eigen Client Portal ontwikkeld. Hierin heeft u een eigen dashboard met daarin al uw projecten inclusief de voortgang per project. Buiten dat, kunt u er documenten up- en downloaden, acties accorderen en deadlines checken. 

Wij vinden het namelijk belangrijk dat de communicatie met onze klanten effectief en helder is, en daar draagt ons Client Portal aan bij. 

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Uw unieke beursstand voor elke beurs

Een unieke beursstand voor elke beurs, daar gaan wij voor. Als full service standbouw organisatie gaan wij voor onze klanten aan de slag om hun beursdeelname onvergetelijk te maken. De doelgroep mag uw beursstand immers niet voorbij lopen! 

Wij gaan al jaren mee en zijn bekend bij veel beurslocaties, zoals Messe Frankfurt en hebben de nodige expertise in huis. Zo ook een team van stand designers die goed op de hoogte zijn van alle mogelijkheden, trends en branding die nodig is om bezoekers naar de stand te trekken. 

Contact ons eens, we vertellen u graag over onze werkwijze en alle mogelijkheden. 

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Samenwerkingen om trots op te zijn