Standbouwer België

Standbouwer België Cialona Expo

Standbouwer België. Cialona Expo is een full service standbouwer in het Zuiden van Nederland, dichtbij de grens van België. Al jarenlang realiseren wij de meest opvallende beursstands voor onze klanten in Nederland, België en ver daarbuiten. In België kun je denken aan grote beurslocaties zoals Kortrijk Xpo, Flanders Expo, Brussels Expo of standbouw in Antwerpen

Als geen ander weten wij wat er komt kijken bij een beursdeelname en met name bij het ontwikkelen en realiseren van een unieke beursstand die opvalt. Om dit te doen, hebben wij alle nodige expertise letterlijk in eigen huis. Ons ervaren team van vakmensen is thuis in de wereld van beurzen en standbouw. Samen zorgen we ervoor dat u het optimale uit uw beursdeelname haalt, waar dan ook ter wereld!

Full Service Standbouw

Zoals gezegd, zijn wij een full service standbouwer. Dit betekend dat wij elk standbouw project van begin tot eind op ons nemen. Ons team blinkt uit in ontwerp, productie, montage en demontage van de beursstand en doen dit alles in eigen beheer met eigen vakmensen. Wij doen er alles aan om u te ontzorgen op weg naar de beursdeelname waar dan ook, in Nederland, België of ergens anders.

Wij weten wat een investering het kan zijn om deel te nemen aan een Europese beurs. Echter, betaald deze investering zich terug als de beursdeelname goed wordt aangevlogen. Dit is het moment waarop u met uw doelgroep live in contact kunt zijn en dat mag u niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Wij zijn expert en zullen ervoor zorgen dat uw doelgroep uw beursstand niet voorbij zal lopen. Een passende en opvallende beursstand, die naadloos aansluit bij uw organisatie, beursdoelen en doelgroep. Contact ons en we vertellen u graag meer over onze aanpak! 

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Dashboard Cialona Client Portal

 

U krijgt een eigen online dashboard binnen ons eigen Cialona Client Portal. Hier kunt u met name de voortgang van het standbouw project ten alle tijden inzien. Maar ook kunt u hierin documenten accorderen, opslaan en downloaden. Wij streven naar een soepele en vooral transparante samenwerking, waarin duidelijk is wat u van ons kunt verwachten en wat de lopende werkzaamheden zijn op weg naar uw beursdeelname. 

 

Standbouwer België en ver daarbuiten

Wij focussen ons als full service standbouwer op de uitstraling, beleving en functionaliteiten van de beursstand. Maar daar houdt ons werk zeker niet op! Wij denken verder dan dat en kijken graag samen hoe u alle beursdoelen kunt behalen. Op deze manier wordt de beursdeelname zeker een succes. 

Onze samenwerking begint wellicht in België, maar kan verder rijken dan België alleen. Wij zijn een standbouwer die internationaal actief is, dus heeft u de ene keer een beursdeelname in Kortrijk, vervolgens in Amsterdam en daarna in Spanje, dat is geen probleem. Wij gaan waar u gaat en zorgen ervoor dat de kwaliteit keer op keer gelijk is. Contact u ons? We vertellen u graag nog veel meer! 

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

standbouw_beursstand_spelsberg_vsk_cialona_expo_standbouwer