Standbouw Brussel

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem vrijblijvend contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Standbouw Brussel

Standbouw Brussel. Brussel is niet alleen de hoofdstad van België, maar ook een belangrijk Europees centrum. Dit maakt de stad een perfecte locatie voor een groot scala aan beurzen, tentoonstellingen en zakelijke evenementen. Beurzen die in Brussels Expo plaatsvinden, zijn onder andere de Batibouw, de Auto Show en de Autotechnica. 

De locatie heeft als doel om plaats te bieden voor bijeenkomsten en activiteiten van economische, industriële, commerciële, wetenschappelijke, culturele en recreatieve aard. Brussel heeft dankzij deze expo locatie een grote voorsprong op de Belgische markt en is om die reden zeer populair. Als professionele standbouwer zijn wij bekend binnen vele beurslocaties, zo ook in de locatie voor standbouw Brussel. 

 

Batibouw 2024. De innovatie in de bouwwereld kent nog geen einde, daarom is het voor u als bouwondernemer belangrijk om deel te nemen aan deze beurs met een Standbouw Batibouw Brussel, gemaakt door Cialona Expo te Helmond. Standbouw zit ons al een halve eeuw in het bloed, dus hebben wij een enorme dosis aan ervaring, waardoor wij in staat zijn de perfecte stand aan u te leveren.

Ook bij ons staat de innovatie niet stil en daardoor blijven wij investeren in nieuwere technieken, waardoor uw stand er nog attractiever uit gaat zien. U kunt uw stand bij ons bekijken in 3D, dit geeft u een beter beeld en kunnen uw eventuele aanpassingen meteen in het ontwerp worden doorgevoerd. Vraag vrijblijvend offerte aan via de email of kom een kijkje nemen bij ons, om in een persoonlijk gesprek duidelijk te krijgen wat uw wensen zijn en wat wij hierin voor u kunnen betekenen. De beurs is in Brussels Expo in maart 2024, dus begin tijdig met uw voorbereiding en vraag ons advies.

kingspan_beursstand_standbouwer

Standbouw door Cialona Expo

Met onze enorme kennis en ervaring in de beurswereld en het produceren van beursstands, kunt u uw voordeel halen op een beurs in Brussel

Een goede kwaliteit van materialen en verlichting zijn van essentieel belang voor een beursstand, waardoor u deze jarenlang kunt gebruiken. Eventueel bestaat de mogelijkheid om de stand bij ons op te slaan en waar nodig, aan te passen aan de ruimte die u beschikbaar heeft op de beursvloer voor de volgende beurs.

Uiteraard maken wij voor u een passende offerte voor deze werkzaamheden. Cialona Expo ontzorgt én ondersteunt u bij iedere beurs, zodat u hier geen energie aan hoeft te besteden en deze kunt gebruiken om uw eigen zaken voor de beurs in orde te hebben. Zo ook standbouw Brussel. 

Wij regelen de hele op- en afbouw van A tot Z voor u. Daarvoor beschikken wij over zeer ervaren standbouwers die weten waar ze mee bezig zijn en alles ter plaatse voor u regelen.

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Meer dan ontwerpen

Cialona Expo heeft het ontwerpen van stands in haar genen. Wij zijn gedreven en ontwerpen en realiseren elke stand alsof het die van onszelf is.

We horen graag van u waar de accenten mogen liggen en wat het doel is van uw beursdeelname, huisstijl enzovoorts. Daarna gaan wij aan de slag om een creatief design voor u te realiseren en deze vervolgens uit te werken in een 3D ontwerp. 

Wij hebben alles in eigen huis, wat communiceren erg snel en kort maakt. U heeft enkel ons als aanspreekpunt. Bel, chat of mail ons voor een passende offerte voor uw standbouw Brussel. We maken graag kennis met u! 

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Samenwerkingen om trots op te zijn