Standbouw Antwerpen

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem vrijblijvend contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Standbouw Antwerpen door Cialona Expo

Standbouw Antwerpen door Cialona Expo. In het bruisende Antwerpen is de evenementenscene geen onbekende. Of het nu gaat om beurzen, congressen, tentoonstellingen of andere evenementen, de eventlocaties van Antwerpen weten hier wel raad mee. De evenementenlocatie in Antwerpen, waar veel beurzen plaatsvinden, is de Antwerp Expo. 

Cialona Expo is een ervaren standbouw organisatie, bekend in Antwerpen, België en de Antwerp Expo en is bovendien op een steenworp afstand gevestigd. Wij bieden full service, wat wil zeggen dat wij onze klanten alles uit handen nemen rondom de beursdeelname. In ons vakkundig team zitten onder andere designers, projectmanagers en standbouwers. Alle expertise hebben wij in huis om uw beursdeelname tot een groot succes te maken. Ook logistieke handling en opslag is hier letterlijk in-house.

Full Service Standbouwer 

Zoals gezegd, zijn wij een full service standbouwer, of one-stop-shop, die u door het beursdeelname proces heen helpt. Écht van A tot Z. Zo starten we na de briefing met het maken van een 3D design, zodat u alvast digitaal door uw stand kunt lopen. Als deze akkoord is, wordt het project overgedragen aan de projectmanager. uw vaste contactpersoon. Hij of zij zorgt ervoor dat alles wat is getekend, ook zo wordt uitgevoerd. De stand wordt uiteindelijk tot leven gebracht op locatie door ons standbouw team en na de beurs ook weer gedemonteerd. Vervolgens slaan we de beursstand op in ons warehouse, en bespreken we uw volgende beursdeelname. 

actemium-stand-wots2022

24/7 inzicht in uw standbouw project

Vanuit Cialona Expo is er voor u een vast contactpersoon. Hij of zij ontfermt zich over uw beursdeelname Standbouw Antwerpen en zorgt ervoor dat het project soepel verloopt. Wij zorgen voor u, zodat u zich met uw klanten kunt bezighouden. Top Toch?

Om dit proces te versterken, hebben wij een eigen Cialona Client Portal ontwikkeld. Hierin krijgt u een eigen dashboard, waarop u 24/7 inzicht heeft in de voortgang van uw project. 

Buiten dat, is er de mogelijkheid om documenten te up-en downloaden, acties te accorderen en deadlines te checken. 

Wij vinden het belangrijk dat de communicatie met onze klanten effectief en helder is, en daar draagt ons Client Portal aan bij. 

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Van Standbouw Antwerpen naar internationaal bereik

 

Onze samenwerking mag dan plaatsvinden in Antwerpen, maar daar houdt het niet op. Wij voorzien onze klanten van unieke beursstands en dat doen wij wereldwijd. Heeft u een beurs in Antwerp Expo en later in het jaar in Duitsland, Spanje of Amerika? Dat is voor ons geen probleem. 

Bovendien garanderen wij dezelfde kwaliteit en mate van ontzorging, onafhankelijk van de locatie van de beurs. 

Neemt u contact met ons op

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Samenwerkingen om trots op te zijn