Standbouw Utrecht

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem vrijblijvend contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Cialona Expo: voor een beursstand die voldoet aan alle verwachtingen

Bent u van plan om binnenkort met uw bedrijf deel te nemen aan een beurs in Utrecht en wilt u er zeker van zijn dat uw beursstand opvalt en de aandacht trekt van potentiële klanten? Dan bent u bij Cialona Expo aan het juiste adres. Wij zijn hét full service bedrijf op het gebied van standbouw in Utrecht met al meer dan 50 jaar ervaring in de branche. Zowel voor stands met een kleinschalig en intiem karakter als voor stands om groots mee uit te pakken, Cialona Expo zorgt dat u zeker opvalt tussen de massa.

Stand out from the crowd 

Het is niet gemakkelijk om te midden van alle concurrenten de aandacht op de juiste manier te trekken. Daar zijn wij ons bij Cialona Expo terdege van bewust. Wij beseffen als geen ander dat u natuurlijk niet de enige standhouder bent die wil uitblinken. Wij zijn trots op ons team van standbouwers en experts op het gebied van beursbeleving dat precies weet wat er nodig is om op te vallen met uw beursstand.

kingspan_beursstand_standbouwer

Wij versterken uw doelen en identiteit

Tijdens onder andere de ontwerpfase van een beursstand zorgt Cialona Expo ervoor dat de identiteit en doelen van uw bedrijf centraal staan. Tijdens de briefing bespreken we waar de stand aan moet voldoen en wat uw doelen zijn van de beursdeelname. 

Wij zorgen er daarna voor dat u en uw doelgroep verrast worden. Zoals de bezoekers aan de stand van een van onze klanten Kingspan

Als geen ander weten wij dat een beurs of congres een effectief marketing instrument is voor elke organisatie. Dat is namelijk de place to be om echt face to face in contact te komen en te zijn met uw doelgroep. Wij zorgen ervoor dat uw doelgroep u niet voorbij loopt. 

Cialona Expo neemt alles uit handen voor uw standdesign en standbouw. Ervaar wat Cialona Expo voor uw bedrijf kan betekenen.

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Standbouw in Utrecht door Cialona Expo

Cialona Expo weet dat de deelname aan een beurs of congres enorm effectief kan zijn voor uw bedrijf. Uw bedrijf bevindt zich in dezelfde ruimte als vele potentiële klanten uit uw directe doelgroep. Standbouw Utrecht. Wij zijn bekend als standbouwer in de Jaarbeurs. 

Het is belangrijk om u te onderscheiden tijdens een beursdeelname. U wilt immers dat de doelgroep bij u langskomt en niet bij de buurman. Wij zijn regisseurs van beleving en zorgen voor een beursstand met die extra touch, waardoor uw doelgroep u niet voorbij zal gaan. We horen graag van u!

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Klantervaringen