Standbouw Jaarbeurs Utrecht

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem contact met ons op:

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Standbouw Jaarbeurs Utrecht

De centrale ligging maakt dat de Jaarbeurs in Utrecht een populaire locatie is voor het houden van evenementen. Cialona Expo verzorgd regelmatig de standbouw in Jaarbeurs Utrecht. Of het nu gaat om consumentenevenementen of zakelijke beurzen; met een stand van Cialona Expo staat u zeker in de belangstelling.

Cialona Expo biedt u een volledige oplossing om uw product of bedrijf succesvol te presenteren tijdens evenementen in de Utrechtse Jaarbeurs. Ons creatief team vertaald uw wensen en ideeën in een ontwerp voor een stand die naadloos aansluit bij de boodschap die u wilt communiceren of de activiteiten die op de stand zullen plaatsvinden. Zodra u tevreden bent met dit ontwerp, zet ons productieteam het ontwerp om in een gedegen stand. Daarbij maken zij gebruik van de beste materialen die uw stand, in elk opzicht, zullen vervolmaken. Voor standbouw in Jaarbeurs Utrecht biedt Cialona Expo u een totaaloplossing.

Lan_handling_interpack_cialona_expo

Full service standbouw in Jaarbeurs Utrecht

Zoals gezegd, voorzien wij al onze klanten van een full service op weg naar de beursdeelname in, in dit geval Ahoy Rotterdam. Wij gaan voor uiterste creativiteit en service. Alle disciplines hebben we in huis, dus vanaf het eerste contact tot aan de afbouw van de stand en eventuele opslag, heeft u enkel met Cialona Expo te maken. 

Zo nemen wij u alles uit handen en zorgen voor die perfecte experience. De uitstraling van uw stand is van groot belang. We vinden het belangrijk om voor u het perfecte visitekaartje te creëren, waardoor uw stand het gesprek van de dag wordt. Uw visitekaartje, is immers ook het onze.

Om zoveel mogelijk bezoekers te bereiken heeft u een perfecte beursstand nodig waarmee u zich kunt onderscheiden van de concurrentie. Kortom, bij Cialona Expo standbouw denken we graag met u mee hoe uw beursstand het beste neergezet kan worden op de beursvloer.

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Standbouwers met ervaring

Ons team van ervaren standbouwers verzorgt regelmatig standbouw in Jaarbeurs Utrecht. Daarom zijn wij bekend met mogelijkheden en beperkingen van de Jaarbeurs. Onze jarenlange ervaring en goede contacten maakt dat we snel kunnen schakelen.

Stands die ontworpen en gebouwd zijn door Cialona Expo bewijzen zich snel en worden regelmatig hergebruikt. Wij kunnen de uw stand namelijk veilig opslaan en op afroep beschikbaar houden om deze later elders opnieuw op te bouwen. Dit zorgt voor een kleinere voetafdruk en een duurzamere beursdeelname.  Zo kunt u maximaal rendement halen uit uw stand.

 

jaarbeurs - jaarbeurs.nl

Samenwerkingen om trots op te zijn