Standbouwer Utrecht

Standbouwer Utrecht Cialona Expo

Standbouwer Utrecht door Cialona Expo. Als Nederlandse full service standbouwer, realiseren wij al jaren de meest opvallende beursstands voor onze klanten in binnen- en buitenland. Wij zijn gespecialiseerd in unieke beursbelevingen en standbouw. 

Als geen ander weten wij wat er komt kijken bij een beursdeelname en het ontwikkelen van een passende beursstand. Hiervoor hebben wij alle nodige expertise letterlijk in eigen huis. Ons ervaren team is thuis in de wereld van de beurzen en belangrijker, de wereld van de standbouw. Wij weten hoe bezoekers zich bewegen op een beurs en wat hen doet besluiten uw beursstand te bezoeken en zorgen ervoor dat u het optimale uit uw beursdeelname haalt! 

Full Service Standbouwer

Wij zijn een full service standbouwer. Dat betekend dat wij het standbouw project van begin tot eind op ons nemen. Ons team blinkt uit in ontwerp, productie, montage en demontage van uw beursstand en doen dit alles in eigen beheer met ons team van vakmensen. Wij doen er alles aan om u te ontzorgen. 

Als geen ander weten wij wat een investering het kan zijn om deel te nemen aan een beurs. Dit is het moment waarop u live in contact kunt zijn met uw doelgroep en dat moet niet onopgemerkt voorbij gaan. Wij zorgen ervoor dat uw doelgroep uw beursstand niet voorbij zal lopen, u zal het gesprek van de beurs worden. Een passende maar opvallende beursstand, die aansluit bij uw organisatie, beursdoelen en doelgroep. 

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

24/7 de voortgang van uw project bekijken

 

Binnen ons eigen systeem, het Cialona Client Portal, krijgt u een eigen dashboard met daarin al uw projecten. Per project is hier inzichtelijk wat er al gedaan is en wat er nog moet gebeuren. Zo blijft onze communicatie zo transparant mogelijk en bent u ten alle tijden op de hoogte van de voortgang van uw project. 

Meer weten en zien van ons Client Portal? We vertellen u er graag meer over. 

 

 

Standbouwer Utrecht en ver daarbuiten

Cialona’s team van ervaren standbouwers verzorgt regelmatig standbouw in Utrecht, denk hierbij voornamelijk aan de Jaarbeurs. Onze samenwerking zal daarom wellicht van start gaan met een standbouw project in Utrecht, maar wij gaan verder dan dat. Wij zijn internationaal actief, denk aan beurslocaties in Europa, maar ook ver daarbuiten. Dus heeft u de ene maand een beurs in Utrecht of Dusseldorf, kunnen we kort daarna weer de stand realiseren in Las Vegas. Wij gaan waar u gaat en zorgen ervoor dat de kwaliteit keer op keer gelijk is. 

Team Cialona Expo staat achter elke stand die wij ontwerpen en realiseren. Uw stand is immers ook ons visitekaartje op de beurs. Heeft u de beursplanning al rond voor aankomende periode? Wij komen graag kennismaken om met u te sparren over de invulling van de beursdeelnames. Contact u ons? 

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

econox_vsk