Standbouw

Een eerste indruk, die maak je maar één keer! Met onze unieke beursconcepten zorgen wij voor een onuitwisbare eerste indruk.
We creëren het beursconcept op basis van de doelstelling, bedrijfscultuur, huisstijl en de benodigde interactie. 

We ontzorgen van A tot Z zodat ónze klanten zich volledig kunnen focussen op hún klanten.

Uw stand is onze stand

Elke beursstand die we maken beschouwen wij als ons visitiekaartje. We besteden aandacht aan elk detail en realiseren zo samen beursconcepten om trots op te zijn!

Wij hebben alle disciplines onder één dak van concept tot realisatie. Met een aanspreekpunt voor uw project zijn de communicatielijnen zo kort mogelijk. 

Om onze werkwijze zo transparant en snel te houden, krijgt u bij ons toegang tot ons eigen Client Portal; een platform waarin u 24/7 de voortgang van uw standbouw project kunt volgen.

Na afloop van de beurs bieden wij de mogelijkheid om stand onderdelen bij ons op te slaan, voor (gedeeltelijk) hergebruik tijdens een volgende beursdeelname. Zo werken we efficiënt en duurzaam. 

Uw eigen stand ontwerpen

Met de Style Your Stand configurator kunt u uw eigen stand gemakkelijk samenstellen. U bepaald de oppervlakte van de stand, de kleur van de vloer en de muren, en daarna is de stand volledig naar wens in te richten. 

Bovenin worden de kosten van de stand weergegeven; houd er rekening mee dat niet alle kosten inbegrepen zijn, denk bijvoorbeeld aan vervoerskosten, btw en reiskosten.

Het is na het ontwerpen mogelijk om een offerte bij ons aan te vragen, we nemen hierna contact met u op om het door te spreken.

Portfolio

Neem vrijblijvend contact met ons op