Standbouw

Een eerste indruk, die maak je maar één keer! Met onze unieke beursconcepten zorgen wij voor een onuitwisbare eerste indruk.
We creëren het beursconcept op basis van de doelstelling, bedrijfscultuur, huisstijl en de benodigde interactie. 

We ontzorgen van A tot Z zodat ónze klanten zich volledig kunnen focussen op hún klanten.

Uw stand is onze stand

Elke beursstand die we maken beschouwen wij als ons visitiekaartje. We besteden aandacht aan elk detail en realiseren zo samen beursconcepten om trots op te zijn!

Wij hebben alle expertises onder één dak van ontwerp tot realisatie en opslag. Met een aanspreekpunt voor uw project zijn de communicatielijnen zo kort mogelijk. 

Om onze werkwijze zo transparant en snel te houden, krijgt u bij ons toegang tot ons eigen Client Portal; een platform waarin u 24/7 de voortgang van uw standbouw project kunt volgen.

Na afloop van de beurs bieden wij de mogelijkheid om stand onderdelen bij ons op te slaan, voor (gedeeltelijk) hergebruik tijdens een volgende beursdeelname. Zo werken we efficiënt en duurzaam. 

Samenwerkingen om trots op te zijn

Standbouw project voortgang in Cialona Cliënt Portal

Standbouw is voor ons gesneden koek. Elk project pakken we aan met de nodige dosis enthousiasme, ervaring en creativiteit. Voor ons zijn veel zaken vanzelfsprekend, maar voor u wellicht niet. Wij hechten veel waarde aan een duurzame samenwerking, die van twee kanten soepel en prettig verloopt. 

Om onze samenwerking te versterken, hebben wij een eigen portaal ontwikkeld, het Cialona Cliënt Portal. Hierbinnen krijgt u een persoonlijk dashboard, waarin alle info over uw project terug te vinden is. U kunt hierin 24/7 de voortgang inzien, documenten accorderen en bestanden up- en downloaden onder andere. 

Voor meer informatie over onze werkwijze, mag u ons altijd contacten. 

Portfolio

Neem vrijblijvend contact met ons op