Standbouw Ahoy Rotterdam

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem contact met ons op:

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ahoy Rotterdam Standbouw

Ahoy Rotterdam. De beurslocatie, gelegen in het bruisende hart van de Nederlandse havenstad is er niet zo maar een. Het is een centrale plek van ontmoeting, entertainment en kennisuitwisseling. Dit multifunctionele complex, omgeven door de dynamische stad Rotterdam, biedt een breed scala aan internationale evenementen, congressen en beurzen. Als we het hebben over de beurzen in Ahoy Rotterdam, kunt u denken aan bijvoorbeeld de Europort, de Infratech en de Stocexpo. 

Cialona Expo biedt u een full service op het gebied van uw beursdeelnames en complete standbouw. Ons creatief team vertaald uw wensen, ideeën en doelen tot een ontwerp voor een beursstand dat naadloos aansluit bij uw voorkeuren. Zodra u tevreden bent met ons voorstel, neemt de projectmanager het over en zet ons productieteam het ontwerp om in een stand. Daarbij maken zij gebruik van de beste materialen die uw stand, in elk opzicht, compleet zullen maken. Voor standbouw in Ahoy Rotterdam biedt Cialona Expo u een totaaloplossing.

Full service standbouw

Zoals gezegd, voorzien wij al onze klanten van een full service op weg naar de beursdeelname in, in dit geval Ahoy Rotterdam. Wij gaan voor uiterste creativiteit en service. Alle disciplines hebben we in huis, dus vanaf het eerste contact tot aan de afbouw van de stand en eventuele opslag, heeft u enkel met Cialona Expo te maken. 

Zo nemen wij u alles uit handen en zorgen voor die perfecte experience. De uitstraling van uw stand is van groot belang. We vinden het belangrijk om voor u het perfecte visitekaartje te creëren, waardoor uw stand het gesprek van de dag wordt. Uw visitekaartje, is immers ook het onze.

Om zoveel mogelijk bezoekers te bereiken heeft u een perfecte beursstand nodig waarmee u zich kunt onderscheiden van de concurrentie. Kortom, bij Cialona Expo standbouw denken we graag met u mee hoe uw beursstand het beste neergezet kan worden.

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Standbouwers met ervaring

Ons team van ervaren standbouwers verzorgt regelmatig standbouw in Ahoy Rotterdam. Daarom zijn wij bekend met mogelijkheden en beperkingen van de evenementenlocatie in Rotterdam. Onze jarenlange ervaring en goede contacten maakt dat we snel kunnen schakelen.

Stands die ontworpen en gebouwd zijn door Cialona Expo bewijzen zich snel en worden regelmatig hergebruikt. Wij kunnen de uw stand namelijk veilig opslaan en op afroep beschikbaar houden om deze later elders opnieuw op te bouwen. Zo kunt u maximaal rendement halen uit uw stand! Contact u ons? We vertellen hier graag veel meer over. 

 

Gamma-beursstand-vtwonendesign-beurs-cialonaexpo

Samenwerkingen om trots op te zijn